Wat is Brunel?

Brunel is een wereldwijd actief als zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. In 1975 vond ingenieur Jan Brand vanuit een klein kantoor in Delft (zijn zolderkamer) een tijdelijke baan voor een collega-ingenieur. Deze eerste plaatsing binnen het vakgebied Engineering luidde het begin in van een wereldwijd succesverhaal in flexibele personeelsoplossingen.

Over Brunel

Als bedrijf groeide Brunel al snel uit tot een internationaal bedrijf, met inmiddels ruim 10.000 medewerkers in 45 landen. En al snel was Engineering niet meer de enige sector waarin succesvol bemiddeld werd. Want ook voor de sectoren IT, Finance & Risk, Legal, Marketing & Communicatie, en alle disciplines in de olie- en gasindustrie bleek de aanpak van Brunel succesvol.

Brunel - onze mensen

Of ze nu op detacheringsbasis aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers op locatie of op een van de Brunel-kantoren, alle Brunel professionals delen bepaalde kernwaarden en kwaliteiten. Zo zijn ze bijvoorbeeld allemaal ambitieus, enthousiast, professioneel en resultaatgericht. Een echte ‘Bruneller’ denkt daarnaast in kansen en mogelijkheden, zónder het belang van klanten en collega's uit het oog te verliezen. 

Brunel - onze cultuur

Onze bedrijfscultuur is uniek vanwege onze sterkste troef: onze mensen. Zij leveren allen een unieke bijdrage met hun ambitie en passie. Ondanks ons enorme wereldwijde netwerk vormen we altijd ‘One Brunel’. Daarbij staan een professionele instelling met ruimte voor persoonlijk contact en persoonlijke ontwikkeling voorop. In alles wat wij doen volgen wij ons gevoel voor ondernemerschap en onze resultaatgerichte aanpak. Maar het zijn steeds weer onze mensen die met hun motivatie, passie en flinke dosis energie het geheim vormen van ons succes. 

Brunel - onze dienstverlening

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ons van onze concurrentie onderscheiden door onze uitstekende dienstverlening. Wij richten ons op een kwalitatief zeer hoog niveau van accountmanagement en beschikken over diepgaande kennis van de markten en sectoren. Vandaar dat wij, naast onze meest bekende diensten, ook maatwerkoplossingen bieden.