Trainingen

Wij verzorgen vaardigheidstrainingen ten behoeve van de soft skills van uw IT-professionals. Door deze trainingen verbetert de efficiency én de kwaliteit van uw ICT-afdeling.

Trainers uit de praktijk 
De kracht van onze trainingen zit in het feit dat ze worden gegeven door mensen uit het veld. Onze trainers zijn ICT-specialisten en consultants die nog regelmatig ondervinden hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Omdat we bij verschillende grote bedrijven in de keuken mogen kijken, leren we van onze klanten wat in bepaalde situaties goed werkt en wat minder goed.

Open inschrijving én maatwerk 
Onze trainingen kunnen zowel op maat als op basis van open inschrijving worden afgenomen. Hieronder vindt u het overzicht van de geplande open inschrijving-trainingen. Heeft u meerdere deelnemers voor een training? Dan kunt u een maatwerktraining overwegen. Daarbij kunt u zelf cases aandragen en de training volledig toespitsen op de eigen praktijksituatie.

Opvolgtrajecten 
Opvolgtrajecten – in de vorm van terugkomdagen en ‘coaching on the job’ – zorgen ervoor dat het geleerde ook daadwerkelijk beklijft. Professionalisering van de dienstverlening van de ICT-afdeling, daar is het ons met al onze trainingen om te doen.

Examens
Wij zijn geaccrediteerd als officieel examencentrum voor ITIL® examens en andere examens van EXIN. Hierdoor kunnen wij verschillende foundation-examens afnemen op locaties door heel Nederland. In overleg met onze deelnemers kiezen we plaats en tijdstip, waarna wij zorgen voor geaccrediteerde supervisors. 

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited