IT-trainingen voor bedrijven

Als het gaat om verandering, dan is de betrokkenheid van teams noodzakelijk en uitdagend tegelijk. Uw medewerkers zijn immers druk met de dagelijkse werkzaamheden en hebben niet altijd tijd om te reflecteren of om alvast vooruit te kijken. Wij geloven erin dat intrinsiek gemotiveerde medewerkers het verschil maken, óók als het gaat om verandertrajecten. Vanuit onze expertise ondersteunen wij u hierin graag door middel van begeleiding, training en coaching. Zo maakt u er samen met uw medewerkers een succes van!

Op zoek naar specialisten?

Trainers uit de praktijk

De kracht van onze trainingen zit in het feit dat ze worden gegeven door mensen uit het veld. Onze trainers zijn ICT-specialisten en consultants die nog regelmatig ondervinden hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Omdat we bij verschillende bedrijven in de keuken mogen kijken, leren we van onze klanten wat in bepaalde situaties goed werkt en wat minder goed.

Open inschrijving én maatwerk

Onze trainingen kunnen zowel op maat als op basis van open inschrijving worden afgenomen. Heeft u meerdere deelnemers voor een training? Dan kunt u een maatwerktraining overwegen. Daarbij kunt u zelf cases aandragen en de training volledig toespitsen op de eigen praktijksituatie.

Opvolgtrajecten

Opvolgtrajecten – in de vorm van terugkomdagen en ‘coaching on the job’ – zorgen ervoor dat het geleerde ook daadwerkelijk beklijft. Professionalisering van de dienstverlening van de ICT-afdeling, daar is het ons met al onze trainingen om te doen.

Examens

Wij zijn geaccrediteerd als officieel examencentrum voor ITIL® examens. Hierdoor kunnen wij verschillende examens afnemen op locaties door heel Nederland. In overleg met onze deelnemers kiezen we plaats en tijdstip, waarna wij zorgen voor geaccrediteerde supervisors.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited

Daarnaast bieden wij ook het volgende aan:

Graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Alicia Debón

IT Solution Consultant

+31 6 12 04 89 91