Software solutions

In een tijd van snelle digitalisering heeft u veel mogelijkheden om bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan het optimaal benutten van de beschikbare data in uw organisatie, het gebruik van de juiste werkende applicaties, systeemintegratie maar ook aan het up to date houden van het Officepakket dat u dagelijks gebruikt. Maar hoe bepaalt u nou welke applicatie waarde toevoegt aan uw organisatie? Waar moet die applicatie aan voldoen? En welk onderhoud is er nodig om de continuïteit van de app te waarborgen? Dit zijn vragen waar Brunel Software Solutions u graag bij helpt.

Onze ervarving met Software development

Van origine is Brunel een toonaangevende organisatie in de markt voor flexibele personeelsoplossingen. Brunel richt zich onder andere op de markt voor IT-specialisten op het gebied van Software, Infrastructuur en Services. Binnen onze Softwaretak benutten we de kennis en ervaring van onze IT-specialisten niet alleen om personele vraagstukken op te lossen, maar ook om als IT-dienstverlener te opereren. Het voordeel hiervan is dat we een grote diversiteit aan kennis in huis hebben en gemakkelijk kunnen opschalen bij de uitvoer van onze Softwareprojecten. 

Brunel Software Solutions adviseert al ruim 20 jaar opdrachtgevers op IT-gebied en verzorgt een perfecte implementatie, integratie en onderhoud van software voor organisaties zoals Johnson & Johnson, AkzoNobel en DSM. Ons team van hoogopgeleide specialisten heeft ervaring binnen tal van industrieën zoals de overheid, farma, retail, engineering en finance. 

Brunel Software Solutions is Microsoft Gold Partner en zodoende richten wij ons hoofdzakelijk op vier aandachtsgebieden binnen de Microsoft Stack:

Office 365

Wij verzorgen een volledige implementatie van Microsoft Officeproducten, ondersteunen de continuïteit van Office in uw organisatie, zowel on-site als remote, en onderhouden uw Office omgeving doorlopend. Maak gebruik van onze Consultancy diensten bij grote projecten en zet een professionele training in voor een perfecte adoptie van nieuwe Office tools in uw organisatie.

Software development

Iedere organisatie kent andere behoeften. Ons team van specialisten ontwikkelt voor u software op maat die voldoet aan al uw wensen. Maak het verschil met de concurrentie door te kiezen voor maatwerkproducten in plaats van een standaard softwarepakket.

Information Insights

Met Power BI en Qlikview bieden wij twee krachtige tools waarmee u analyses kunt maken en overzichtelijke dasboards creëert. Haal waardevolle inzichten uit uw data en stippel een goed onderbouwde koers uit voor uw organisatie.

Digital Business

Met Outsystems bouwen we in no-time een functionerende, maatwerk applicatie waarmee op korte termijn een (spoed)vraag vanuit uw business wordt ingevuld. Omzeil de overvolle back log van de IT-afdeling en zorg voor flexibiliteit zodat zich spontaan aandienende en belangrijke projecten doorgang kunnen vinden.

 

Neem voor meer informatie contact op met: 

R

Ryan van der Leeuw

Senior Consultant Software Solutions

r.van.der.leeuw@brunel.net

+31 6 30297811