Software solutions

Welk softwarepakket sluit optimaal aan op uw bedrijfsprocessen? Hoe voorkomt u dat de productie stilvalt tijdens de implementatie? Welk onderhoud heeft uw software nodig? Ons team, bestaande uit hoogopgeleide specialisten, adviseert niet alleen over bedrijfssoftware, maar zorgt ook voor een perfecte implementatie en integratie.

Selectie en implementatie

Is een standaard softwarepakket voor uw bedrijf toereikend, dan nemen we u graag de selectie, implementatie en integratie uit handen. Is maatwerk gewenst, dan hebben wij hiervoor de specialistische teams in huis. Zij zijn ook inzetbaar voor consultancy trajecten, expertise op afroep, onderhoudscontracten en trainingen.

Methodiek

Kantoorautomatisering in grotere organisaties is een van onze specialismen. Bij de ontwikkeling van tailor-made software maken we – afhankelijk van de behoeften – gebruik van o.a. prototyping, DSDM en de waterval-methode. Het implementeren doen wij volgens Scrum, dus in multidisciplinaire teams van opdrachtgever, klant en gebruikers.

Software portfolio

Ons technische portfolio beslaat de volledige Microsoft-omgeving, cross platform en native App ontwikkeling, PHP / MySQL en Mendix. Binnen het Microsoft-platform realiseren wij oplossingen op basis van MS Office, Office 365, SharePoint, .NET, SQL Server en BI.

Meer informatie?

Bart Posthumus

Managing Consultant

b.posthumus@brunel.net

+31 6 51303956