Maatwerk Software

Iedere organisatie is anders. Daarom heeft elke organisatie ook andere software nodig. Er is dan ook een sterk opkomende behoefte aan maatwerk software. Om hierop in te spelen is Brunel gestart met Brunel Software Solutions, waarbij we voor klanten software op maat ontwikkelen en inrichten.

Neem contact met ons op

Bedrijfsprocessen optimaliseren

In een tijd van snelle digitalisering heeft u veel mogelijkheden om bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te laten verlopen. Software op maat maakt het u mogelijk optimaal te profiteren van de beschikbare data in uw organisatie en de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Ook kunt u zo gebruik maken van de juiste werkende applicaties, systeemintegratie en blijft bijvoorbeeld uw Officepakket up-to-date.

Brunel Software Solutions

Hoe bepaalt u welke applicatie waarde toevoegt aan uw organisatie? Waar moet die applicatie aan voldoen? En welk onderhoud is er nodig om de continuïteit van de app te waarborgen? Dit zijn vragen waar Brunel Software Solutions u graag bij helpt. In een gesprek met een van onze professionals wordt de specifieke behoefte van uw organisatie in kaart gebracht. Uit de scherpe analyse van de consultants komt een onderbouwd advies. Een van de vragen die we voor u beantwoorden, is of maatwerk software nodig is. Soms kan het customizen en inrichten van bestaande softwarepakketten voldoende zijn.

Wij bieden softwarediensten aan op de volgende gebieden:

Digital Business

Iedere organisatie kent het wel, een drukke IT-afdeling met een...

Information Insights

Tegenwoordig kunt u er niet meer omheen: data is overal. Op...

Office 365

Microsoft biedt diverse Officeproducten aan die uitkomst kunnen...

Software Development

Brunel Software Solutions heeft een ervaren team van...

Onze ervaring met Software Development

Van origine is Brunel een toonaangevende organisatie in de markt voor flexibele personeelsoplossingen. Brunel richt zich onder andere op de markt voor IT-specialisten op het gebied van Software, Infrastructuur en Services. Binnen onze Softwaretak benutten we de kennis en ervaring van onze IT-specialisten niet alleen om personele vraagstukken op te lossen, maar ook om als IT-dienstverlener te opereren. Het voordeel hiervan is dat we een grote diversiteit aan kennis in huis hebben en gemakkelijk kunnen opschalen bij de uitvoer van onze Softwareprojecten.

Meer dan 20 jaar ervaring in Softwareadvies

Brunel Maatwerk Software adviseert al ruim 20 jaar opdrachtgevers op IT-gebied en verzorgt een perfecte implementatie, integratie en onderhoud van software voor organisaties zoals Johnson & Johnson, AkzoNobel en DSM. Ons team van hoogopgeleide specialisten heeft ervaring binnen tal van industrieën zoals de overheid, farma, retail, engineering en finance.

Onze maatwerk diensten

Onze professionals kunnen voor u op maat gemaakte software van scratch tot een volledig product ontwikkelen. Ook kunnen zij een bestaand product zoals Office 365 voor u op maat maken. Bent u opzoek naar een op maat gemaakte tool? Brunel Maatwerk Software beschikt ook over Information Insights tools die het mogelijk maken belangrijke gegevens van uw bedrijf in te winnen. Brunel is Microsoft Gold Partner en zodoende richten wij ons hoofdzakelijk op vier aandachtsgebieden binnen de Microsoft Stack.

Office 365

Wij verzorgen een volledige implementatie van Microsoft Officeproducten, ondersteunen de continuïteit van Office in uw organisatie, zowel on-site als remote, en onderhouden uw Office omgeving doorlopend. Maak gebruik van onze consultancy diensten bij grote projecten en zet een professionele training in voor een perfecte adoptie van nieuwe Office tools in uw organisatie.

Information Insights

Data is oneindig en de ontwikkeling hiervan is moeilijk bij te houden. Data is onmisbaar in een organisatie. Bij Information Insights krijgt u de tools om belangrijke bedrijfsgegevens van elkaar te scheiden. Met Power BI en Qlikview bieden wij twee krachtige tools waarmee u analyses kunt maken en overzichtelijke dasboards creëert. Zo kunt u gemakkelijk uw return on investment berekenen, waardevolle inzichten uit uw data halen en een goed onderbouwde koers voor uw bedrijf uitstippelen.

Software Development

Iedere organisatie kent andere behoeften. Ons team van hoogopgeleide specialisten ontwikkelt voor u software op maat die voldoet aan al uw wensen. Maak het verschil met de concurrentie door te kiezen voor maatwerkproducten in plaats van een standaard softwarepakket. De ontwikkelde software kan ingezet worden van complexe rekenformules tot applicaties die de bedrijfswerkzaamheden verbeteren. De software wordt geprogrammeerd volgens de laatste technologische ontwikkelingen. In een gesprek met een van onze consultants komt u er al snel achter wat voor software u nodig heeft om uw doelen sneller te bereiken.

Digital Business

Met Outsystems en Power apps platform bouwen we in no-time een functionerende, maatwerk softwareapplicatie waarmee op korte termijn een (spoed)vraag vanuit uw business wordt ingevuld. Omzeil de overvolle back log van de IT-afdeling en zorg voor flexibiliteit zodat zich spontaan aandienende en belangrijke projecten doorgang kunnen vinden.

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact met ons op

Neem voor meer informatie contact op met: 

Ryan van der Leeuw

Senior Consultant Software Solutions

+31 6 30297811