Software op maat

Elk bedrijf in iedere branche wordt op IT-gebied uitgedaagd. Want hoe kan je in deze jachtige tijden klanten digitaal nog toegankelijk informeren? Kan je medewerkers efficiënter op afstand laten samenwerken? Kan je business-doelstellingen realtime inzichtelijk maken? Een proces slimmer automatiseren? Jouw product online vermarkten? Snel de haalbaarheid van een digitaal business-idee toetsen?

Neem contact met ons op

Brunel Maatwerk & Advies helpt klanten bij het uitdenken en ontwikkelen hun software op maat. Dat doen wij voor grote typische Brunel-klanten, maar we maken ook voor start-ups en kleine spelers in nichemarkten.

Verschillende IT-oplossingen

Wij bedenken, programmeren en/of implementeren zeer diverse IT-toepassingen en software op maat. Daarbij is altijd de behoefte van de klant leidend, niet de programmeertaal of het softwarepakket. Want IT is geen doel op zich, maar een hulpmiddel om een doel te bereiken. De oplossingen vallen onder te verdelen in een aantal IT-deelgebieden.

  • Office 365: inrichting; optimalisatie; koppelen met andere softwarepakketten; optimalisatie beheer & ondersteuning.
  • Software-ontwikkeling: ontwikkeling van web-based tools; mobile apps; systeemintegraties.
  • Business intelligence: data-gedreven business; data warehousing; reporting tools.
  • Digitale oplossingen: proof of concepts; prototyping; minimal viable product; legacy transformation.

Softwareontwikkeling vanuit moederschip Brunel

Brunel detacheert al jaren specialisten op heel veel verschillende markten en branches. Op dit moment werken er +/-800 hoogopgeleide IT-specialisten in heel Nederland aan grote en aansprekende projecten bij A-klanten. Dat heeft twee grote voordelen voor business-unit IT Maatwerk & Advies. Allereerst weet Brunel wat er speelt in die verschillende markten en branches. Daarom heeft het Brunel ontwikkelteam snel scherp wat de kern van de IT-behoefte is en wat de oplossing zou moeten zijn. Ten tweede hebben wij toegang tot een zeer grote pool van IT’ers. Mocht een project daarom vragen, dan kunnen wij sneller dan andere ontwikkelaars expertise bijschakelen en/of specialisten opschalen.

IT-Whizzkids ontwikkelen uw software op maat

De business-unit IT Maatwerk & Advies is een hecht team van rond de dertig whizzkids. Noem ze het neusje van de zalm op IT-gebied. Geen probleem is ze te groot of te gek. Wat tref je aan in dit team? Uiteraard de .Net-ontwikkelaars, maar ook ontwikkelaars op het gebied van Xamarin SQL, Angular, SSIS en BizTalk. Daarnaast zijn er IT-specialisten met diepgravende kennis van PowerBI, SSRS, SSAS, SSIS en Qlik.

Softwareontwikkeling als project

Ons team ontwikkelt volgens strikte afspraken. Wij leveren een tool, software of een IT-oplossing die werkt. Zo werken wij samen met een resultaatverplichting volgens een fixed fee. Wij geven daar een planning en een begroting bij af. Dat kan volgens Scrum-projectmethodiek zijn, maar ook volgens het watervalprincipe. In de meeste gevallen wordt de software door ons team bij Brunel op kantoor gemaakt, onder aansturing van een interne projectmanager. Als het wenselijk is, dan kunnen ook ontwikkelaars van de opdrachtgever aanschuiven bij ons team.

Behoefte aan de kennis en kunde van onze whizzkids? Of bedrijfssoftware op maat? Neem contact met ons op.

 

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact met ons op