Resourcing Solutions

Als werkgever wilt u tijdig over de juiste specialisten voor uw flexibele schil beschikken. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Doordat de arbeidsmarkt voortdurend in beweging is, zijn of worden sommige specialisten schaars, terwijl anderen juist voldoende beschikbaar blijven. Het is dus van essentieel belang om uw inhuur optimaal te organiseren zodat u proactief in staat bent om uw organisatie continu te voorzien van de juiste kandidaten. Brunel Resourcing Solutions biedt u vanuit een vast aanspreekpunt ondersteuning voor het tijdig aantrekken van de juiste specialisten voor uw organisatie. 

 

Kennispartner

Met ruim 40 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling hebben wij uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en actuele arbeidsmarktontwikkelingen. Deze kennis stelt ons in staat de mogelijkheden en uitdagingen voor uw capaciteitsvragen op de (toekomstige) arbeidsmarkt inzichtelijk te maken een passend sourcingsmodel te adviseren en implementeren. Hierbij kunt u denken aan: 

Project Recruitment

Met Project Recruitment kunt u voor een vooraf afgesproken periode of aantal vacatures uw eigen recruitment versterken met het netwerk van Brunel. Bijvoorbeeld bij het binnenhalen van een groot project, of voor het werven van kandidaten voor specifieke functies. Brunel zorgt vanuit een vast aanspreekpunt gedurende het volledige project voor de instroom van passende kandidaten. 

MSP/Blended desk 

Met onze MSP/Blended desk oplossing bieden wij ondersteuning bij het inrichten en (gedeeltelijk) uitvoeren van een compliant en efficiënt inhuurproces. Dit proces wordt altijd ingericht op basis van uw capaciteitsvraag en wensen. Indien nodig helpen wij u doorlopend te verbeteren, waarbij wij altijd voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. 
De in-house consultant die we aan u verbinden is vakinhoudelijk de juiste gesprekspartner voor uw capaciteitsvraagstukken. Op deze manier kunnen wij u vanuit één punt voorzien van al uw tijdelijke medewerkers. Dit kunnen medewerkers zijn die vanuit ons eigen netwerk komen, of vanuit het netwerk van andere leveranciers. Zowel voor tijdelijke als vaste vacatures. 

Sourcingpartner 

Brunel zorgt er als sourcingpartner voor één of meer specifieke functies voor dat u bij een vast aantal afgesproken vacatures altijd op een kandidaat van Brunel kunt rekenen. Wij zorgen voor een pool van kwalitatief hoogwaardige medewerkers zodat we u altijd tijdig van een passende kandidaat voor deze functie kunnen voorzien. U bepaalt welke functies u door Brunel wilt laten invullen, en houdt zelf de regie over de aansturing.  

Meer weten over onze services?

Contact photo Michela van der Heijden large

Michela van der Heijden

Account Executive Resourcing Solutions

resourcingsolutions.nl@brunel.net

+31 (0)6 51 02 92 67