Resourcing Solutions

Als werkgever wilt u de juiste specialisten inzetten voor uw flexibele schil. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Doordat de arbeidsmarkt voortdurend in beweging is, zijn of worden sommige specialisten schaars, waar anderen juist beschikbaar blijven. Het is van groot belang om uw inhuur zo te regelen, dat u uw organisatie continu kunt voorzien van de juiste kandidaten. Brunel Resourcing Solutions helpt u om op tijd de juiste specialisten te vinden! 

De 4 Brunel Resourcing Solutions

Brunel als kennispartner

Met ruim 40 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling kent Brunel de arbeidsmarkt door en door. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Met deze kennis en ervaring geven wij u inzicht in de mogelijkheden en uitdagingen voor uw capaciteitsvragen. En adviseren we u over een passend sourcingsmodel. Dat we natuurlijk vervolgens ook kunnen realiseren.

 

  • Als ervaren speler op de arbeidsmarkt adviseren wij veel organisaties op het gebied van de inrichting van hun recruitmentproces. Door verbeteringen binnen de huidige strategie of processen kan recruitment binnen uw bedrijf geoptimaliseerd worden. Wij denken graag met u mee en bieden daarom een vrijblijvende recruitmentscan aan om de aandachtspunten binnen uw organisatie in kaart te brengen.

    Meer weten over de Recruitmentscan?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Daan Kobes

Daan Kobes

Senior Sourcing Consultant

d.kobes@brunel.net

+316 12 22 26 16