IT infrastructure solutions

De digitale wereld ontwikkelt zich razendsnel en dit geeft mogelijkheden. Brunel IT Infrastucture Solutions helpt u te profiteren van deze ontwikkelingen. Wij bieden een flexibele IT-oplossing die past bij uw bedrijf, uw strategie én de wensen van uw eindgebruikers. Zo blijft uw organisatie up-to-date, wendbaar en competitief en speelt u in op de veranderlijke vraag in de markt.

20 jaar ervaring in IT-begeleiding

Al 20 jaar bieden onze ICT-Consultants, Network Engineers, IT-Architecten, Servicemanagers, Cloud Engineers en Projectmanagers op projectbasis de kennis en capaciteit om te groeien. Wij realiseren efficiënte en veilige hybride IT-platformen, begeleiden de transitie naar de cloud en beheren desgewenst uw IT-omgeving. Dit doen we voor zowel non-profitorganisaties als commerciële partijen. Wij delen onze expertise in een partnership en nemen uw zorgen volledig uit handen. Zo kunt u zich focussen op uw corebusiness en ambities.

Bekijk onze infrastructure solutions

Wat is ICT-infrastructuur?

Onder ICT-infrastructuur worden alle ICT-voorzieningen verstaan die nodig zijn bij de ondersteuning van een bedrijf bij financiële-, logistieke-, communicatieprocessen en planning. Deze ondersteuning wordt beschreven als het opslaan, verwerken, aanmaken, wijzigen en transporteren van onlinedata. Het beschermen en beheren van onlinedata behoort ook bij een ICT-infrastructuur, echter dragen deze niet bij aan het verbeteren van de procesondersteuning. Een goede ICT-infrastructuur schept veel oplossingen voor de verbetering van bedrijfsprocessen.

Wat betekent IT Infrastructuur?

IT Infrastructuur maakt deel uit van ICT-infrastructuur, transport is de term die IT Infrastructuur onderscheidt. De verzameling van het aantal voorzieningen dat nodig is voor het transport van digitale of online gegevens, wordt in de ICT-wereld IT infrastructuur genoemd. Onder de IT infrastructuur worden alle fysieke als technische middelen verstaan die elektrische signalen verplaatsen of routeren. IT Infrastructuur wordt gekenmerkt als het hart van uw organisatie. Het doel van IT infrastructuur is om informatie te delen, aan te bieden en te consumeren.

Waarom IT Infrastructuur verbeteren?

Voor de automatisering van processen is het van belang dat uw IT infrastructuur goed presteert. Een goede IT infrastructuur zorgt er namelijk voor dat uw medewerkers effectiever en efficiënter hun werk kunnen voltooien, zowel vanuit kantoor, thuis of zelfs bij de klant. Het verbeteren van de IT infrastructuur schept oplossingen voor doorgevoerde innovaties van oplossingen en technologieën binnen uw bedrijf. Door de snelle complexe innovaties kunnen organisaties door de bomen het bos niet meer zien. Wij geven u graag weer grip op de situatie.

Ontwikkelen van de Cloud

De Cloud is een service dat zich in snel tempo ontwikkeld, het stelt u in staat efficiënter om te gaan met geldmiddelen. Hier wordt het beheer van uw IT-software door ons in handen genomen. Zo kunt u genieten van de nieuwste technologische ontwikkelingen van de applicaties die u gebruikt, zonder de software op een server te moeten draaien. Dit resulteert in een snellere IT infrastructuur. De professionals van Brunel verzorgen de updates van de Cloud, zo hoeft u zich nooit zorgen te maken een update van een applicatie te missen..

Insourcing

Onze professionals bieden een drietal services aan die jouw IT Infrastructuur zal verbeteren. Wilt u liever de focus leggen op andere ambities binnen uw organisatie en uw IT Infrastructuur uitbesteden? Dan is Insourcing wellicht de optie voor u. Hier nemen onze professionals de IT-infrastructuur gedeeltelijk of volledig uit handen.

Managed Cloud Services

Wilt u profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelen maar niet uw IT Infrastructuur volledig uit handen geven? Managed Cloud Services is dan geschikt voor u. Met het netwerk van onze specialisten geniet u van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zo beschikt u altijd over de laatste versies van de softwareapplicaties en kunt u hier al uw medewerkers toegang tot geven. Zo kunt u zelf uw IT-beheren, maar dan minder complex en voordeliger. Bij onze Managed Cloud Services bieden wij verschillende diensten aan voor specifieke doelen binnen uw organisatie. Bekijk welke van onze vier clouddiensten het best bij uw organisatie past.

Meer informatie? Ik kom graag met u in contact:

Rene Kooistra

Managing Consultant

r.kooistra@brunel.net

+31 6 51303976