ICT infrastructure services

De ICT-infrastructuur vormt de ruggengraat van uw bedrijf. Alle bedrijfsprocessen zijn ervan afhankelijk, dus stabiliteit is extreem belangrijk. Tegelijkertijd is flexibiliteit nodig wanneer nieuwe projecten of werkwijzen daarom vragen. Brunel Infrastructure services ondersteunt u bij het realiseren van een meebewegende ICT-infrastructuur.

Advies en ondersteuning

Onze specialisten beschikken over de technische kennis die nodig is om stabiliteit te waarborgen, maar ook uitbreidingen te integreren in bestaande structuren. Van ICT-vraagstukken met betrekking tot Microsoft, VMware of Citrix tot het implementeren van uw cloud: onze specialisten geven u graag passend advies en ondersteuning. Daarnaast bieden wij de volgende diensten en mogelijkheden aan:

Cloud Ready Scan

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om (delen van) uw infrastructuur onder te brengen in de cloud? De Cloud Ready Scan geeft u inzicht in de voor- en nadelen, de impact van de implementatie, de kosten en de manier van beheer. Daarnaast bieden wij diverse andere scans en surveys aan. Onder andere voor kwaliteitsmetingen op virtualisatie, VDI, beheersbaarheid, Business Continuity en Impactanalyse.

Monitoring en beheer

Wilt u gegarandeerd zijn van een stabiele en betrouwbare infrastructuur en dus problemen voor zijn, dan zijn monitoring en beheer absoluut nodig. In de praktijk gebeurt monitoring vaak ad-hoc en reactief. Onze monitoring-specialisten nemen deze (extra) taak graag over. Zij informeren u vroegtijdig over oorzaken die het functioneren van uw ICT-infrastructuur kunnen beïnvloeden. En geven meteen een pasklaar advies voor eventueel waargenomen knelpunten. Desgewenst kunnen we ook de beheertaken overnemen om stabiliteit en betrouwbaarheid te waarborgen. 

Applicatie packaging en deployment

Om nieuwe programma’s en applicaties op meerdere werkplekken tegelijk te installeren, zijn vaak technische aanpassingen nodig. Dit optimaliseren is een vak apart. Via Brunel infrastructure services heeft u de beschikking over de beste packaging-specialisten. Zij begeleiden het hele proces en vertrekken pas als alles vlekkeloos werkt. Afhankelijk van uw wensen en de situatie werken wij op locatie of op afstand en op projectbasis of pay-per-use. 

Projectondersteuning en projectmanagement

Vindt u het prettig om van te voren te weten waar u aan toe bent?  Onze ICT-experts werken op basis van een fixed price en maken duidelijke afspraken over tijdspad en de resultaatverplichting. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt een heel project, maar ook een deelproject onder onze regie laten uitvoeren. Denk aan het overzetten van werkplekken naar Windows 10 of het migreren van uw e-mailomgeving naar Exchange Online of Google Mail. 

Meer informatie?

RK

Rene Kooistra

Managing Consultant

r.kooistra@brunel.net

+31 6 51303976