Information security

Bescherming van uw zakelijke data en persoonsgegevens is belangrijker dan ooit. In deze steeds complexer wordende IT-wereld hebben wij het antwoord voor u, in de vorm van security checks, penetratietesten, trainingen en adviestrajecten op maat. Daarnaast kunt u op detacheringsbasis beschikken over onze goed opgeleide security professionals.

Information Security Health Check

Bij deze check brengen we de informatiebeveiliging binnen uw organisatie in kaart. Is deze toereikend? En zo niet, wat kan eraan worden gedaan? We nemen hierbij niet alleen de technische inrichting van uw informatiebeveiliging onder de loep, maar ook uw bedrijfsprocessen en uw organisatie als geheel.

Penetratietest

Hoe goed is uw informatie beschermd? De snelste manier om daar antwoord op te vinden, is door middel van onze penetratiestest. Ethical hackers voeren een realistische aanval uit en proberen ‘in te breken’ in uw IT­-beveiliging. Zo worden de zwakke punten in uw beveiliging gedetecteerd. Hieruit volgt een adviesrapport.

Security Awareness training

De techniek moet in orde zijn. Maar uiteindelijk hebben uw medewerkers een sleutelrol in de beveiliging van uw informatie. In onze Security Awareness training leert uw team de belangrijkste principes van goed informatie-beveiligingsbeleid.

Security professionals

Wij hebben de volgende specialisten in huis die u kunnen ondersteunen bij uw projecten: 

- Technical Information Security Specialists

- SOC-medewerkers (Security Operations Center) 

- Network Security Specialists

- Security Officers 

- Ethical Hackers

- Security Architects

- Information Security Consultants

- Secure Software Developers

- Chief Information Security Officers (CISO)

 

Advies op maat?

 

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of een advies op maat? Neem dan contact op met Martijn van Manen.

 

Contact

Rene Kooistra

Managing Consultant

r.kooistra@brunel.net

+31 6 51303976