Brunel Agile Community

Binnen veel organisaties is het besef gegroeid dat het creëren van een agile organisatie noodzakelijk is om risico’s te verkleinen en in te spelen op de veranderingen in de markt. De verschillende frameworks die onder agile vallen zijn geen succesformules die door knippen en plakken kunnen worden overgenomen. De agile transitie is een cultuurverandering die maatwerk vereist. Met ruim 40 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en consultancy heeft Brunel de kennis in huis om deze transitie te ondersteunen.

Neem contact met ons op!

Business agility in een dynamische markt

Steeds meer van onze klanten hebben te maken met veranderingen als automatisering, digitalisering en globalisering. Deze veranderende wereld zorgt voor een dynamische markt. Wij helpen organisaties vanuit de agile mindset snel en wendbaar in te spelen op deze veranderingen. Dit doen we vanuit de Brunel Agile Community met een netwerk van diverse Agile Specialisten die beschikken over veel ervaring en kennis en deel uitmaken van een groot netwerk van bedrijven in de top 500 van Nederland.

De meerwaarde van de Brunel Agile Community

Als opdrachtgever blijft u op de hoogte van de inzichten die binnen de community worden opgedaan. De community fungeert voor u als een strategische kennispartner. U beschikt zo niet alleen over de kennis van een specifieke specialist, maar over de kennis van het hele netwerk.

Wij vinden het belangrijk dat we een duurzame relatie met u kunnen opbouwen. Wij investeren veel in het opleiden van onze specialisten, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen hun expertisegebied. De leden van de Brunel Agile Community komen één keer per maand samen om kennis te delen en te leren van elkaar. Daarnaast geven we trainingen, organiseren we kennissessies en faciliteren we workshops.

Bekijk het verhaal van Won - Agile Coach en Scrum Master

Heeft u een vraag aan een van onze Agile Specialisten?

De Brunel Agile Community helpt u graag de volgende stappen te zetten in de transformatie naar een agile organisatie. Onze specialisten combineren hun praktische en theoretische ervaring uit verschillende branches om u te helpen bij uw uitdaging. Bekijk hier onze mogelijkheden voor opdrachtgevers.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Thomas Doornekamp

Managing Consultant

+31 6 20 56 43 15