Onze diensten

Met Brunel vindt u de beste specialisten in het veld. Met meer dan 2500 specialisten in Nederland bedienen we de Nederlandse markt. Dit doen we vanuit 7 kantoren: Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Door ons landelijk netwerk bevinden we ons dicht op de lokale en regionale markten waarbij we een werkwijze kunnen hanteren van ‘Think global, Act local’.

Specialistische Detachering

Detachering is een oplossing voor uw organisatie als u op tijdelijke basis één of meerdere specialisten wilt inzetten. Dit biedt uitkomst als u op korte termijn over extra kennis of capaciteit wilt beschikken.

Maatwerk en Advies

Wij bieden verschillende oplossingen voor uw capaciteitsvraagstukken. Van grote projecten, het bemensen van hele afdelingen tot aan de regie over het gehele inhuurproces.

Bent u op zoek naar specialisten? Door middel van detachering bieden wij flexibele personeelsoplossingen voor zowel tijdelijke als structurele functies. Het is onze missie om u als opdrachtgever volledig te ontzorgen.

Naast detachering onderscheiden we ons bij Brunel door het maatwerk- en adviestraject, waarbij we een passende oplossing bieden voor elk probleem, voor nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Wij maken de operationele en strategische personeelsbehoefte van onze opdrachtgevers waar. Door groei, succes en geluk van onze specialisten en opdrachtgevers centraal te stellen, voegen wij waarde toe aan elke organisatie. 

Certificeringen

Brunel is in het bezit van diverse certificaten. Zo beschikken we onder andere over het ISO 9001:2015 certificaat, MVO Prestatieladder Niveau 3, het VCU certificaat, NEN 4400-1, EcoVadis en een lidmaatschap bij FIRA. Hiermee garandeert Brunel aan de strengste kwaliteitsnormen te voldoen.