Switch your Perspective Brunel

Switch your perspective

Kennismaken? Maak een belafspraak met Mansur, Emmily of Martin

Ja graag!

Ben jij die ondernemende Sales Consultant die graag eigen initiatieven ontplooit? Die professional die vanuit een steeds wisselend perspectief diverse belangen afweegt en keuzes maakt? Het ene moment schakel je namelijk met onze klanten. Het volgende moment ben je in gesprek met specialisten over hun ambities en resultaten. Deze tijd vraagt om lenige geesten die willen bijdragen aan het succes vanonze opdrachtgevers en specialisten, maar ook aan het succes van zichzelf.

Maak jij de switch naar Sales Consultant?

Een Sales Consultant bij Brunel is een echte alleskunner. Je bent in staat om met topspecialisten in gesprek te gaan en ze te koppelen aan opdrachten die aansluiten bij hun ambitie. Je hebt een verbindende rol om deze specialisten met elkaar in contact te brengen en zo hun kennisniveau naar een hoger plan te tillen. Je bent hun eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Net zo makkelijk switch je naar een volwaardige gesprekspartner voor onze klanten. Je luistert goed naar hun wensen en vertaalt deze door naar de specialisten. Ook ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van mooie nieuwe projecten.

Onze Sales Consultants zijn ambitieus, enthousiast, professioneel en resultaatgedreven. Ondernemerschap vormt de basis voor deze rol.

Mansur Popal

Mijn naam is Mansur. Dit betekent winnaar in het Afghaans.Of ik nou een potje boks met m'n vriendin of een spelletje Risk speel; winnen is het doel. Mohammed Ali is mijn grote idool. Zou het iets te maken hebben met altijd moeten opboksen tegen mijn drie grote zussen? Als ik relax, dan draai ik plaatjes op m'n pick-up en bak ik zelfde lekkerste bloemkoolpizza. Kennismaken? Ik vertel je graag over mijn job en over werken bij Brunel. Maak hieronder een online belafspraak.

Maak een afspraak met mij

What's in it for you?

Resultaat is groei. Bij Brunel kan je snel stappen zetten in salaris en functie (stappen zetten in arbeidsvoorwaarden lijkt me gek)

  • Een mooie bonus te verdienen tijden onze jaarlijkse Sales competitie + kans op een skitrip naar Oostenrijk met jouw team
  • Hét jaarlijkse Brunelfeest dat je de rest van je carrière niet meer vergeet (weten we van ex-Brunellers die een mooie vervolgstap hebben gemaakt)

Martin Jansen

Ik houd van hard en snel. Autoracen, hardlopen, wielrennen; het gas mag erop. Op het voetbalveld ben ik linksbuiten en ben ik graag degene die scoort. Ontspannen doe ik tijdens een ritje in m'n Volkswagen cabrio, samen met m'n dochter. Of tijdens een wandeling met mijn labradoodle Flor. Om daarna een goede boterham met pindakaas en hagelslag te eten. Heerlijk. Zelfs op vakantie neem ik altijd eenpak hagelslag meein m'n koffer.

Maak een afspraak met mij

Emmily Lasut

Ooit proatte ik Grunnegs. Ik ben een echte Groningse, maar heb het accent inmiddels afgeleerd. Ik studeerde filmwetenschappen, richting kunst & cultuur. Nu ben ik Sales Consultant. Dat komt dus goed uit, want ik doet niets liever dan met mensen werken. En ballads zingen. Wie weet ooit op mijn eigen bruiloft? Want ooit een keer trouwen is mijn grootste droom. Kennismaken? Ik vertel je graag over mijn werk bij Brunel. En heel misschien zing ik wel een stukje voor je. Maak hieronder een online belafspraak.

Maak een afspraak met mij

Let's connect!

Dit zijn Emmily, Mansur, Martin en Florentine. Vier (of drie) van onze Sales Consultants en misschien wel jouw toekomstige collega's. Zij staan klaar om al jouw vragen over de functie van Sales Consultant en over Brunel te beantwoorden. Maak snel een belafspraak via onderstaande button!

Plan je afspraak Bekijk de vacature

Hoe ziet jouw week eruit?

Dat het leven van een Sales Consultant dynamisch en afwisselend is, spreekt voor zich. Maar hoe gaat jouw toekomstige werkweek eruitzien? Neem een kijkje in de agenda van een van onze Sales Consultants.

Niels van Rhenen

Ik ben een trotse vader van vier kinderen én Italiëliefhebber. Wanneer ik samen met mijn vier kinderen op de scooter door Rome rij, geniet ik enorm. Ik ben als een vis in het water als ik zwem. Niet zo gek, als ex-waterpoloër en surfer. Verbinding is belangrijk voor me. Overweeg jij om je met Brunel te verbinden?

Download de PDF