Sales consultants van Brunel

Verbind jij gedreven specialisten aan innoverende projecten?

Als Sales Consultant run je in feite je eigen toko. Je hebt de vrijheid om zelf invulling aan je dag/ werkzaamheden te geven. Je bent verantwoordelijk voor de relatie met bestaande klanten, maar daarnaast zul je ook op zoek gaan naar potentiële nieuwe klanten. Naast de saleskant houd je je ook bezig met de kandidaatszijde. De beste kandidaten voor de opdrachtgever werven en selecteren is hierbij een essentieel onderdeel van de functie. Als je eenmaal de juiste kandidaat hebt gevonden en geplaatst, dan coach je diegene op het gebied van zijn of haar carrièreplanning en functioneren. Het is dus een veelzijdige functie, waarbij jouw expertise en commerciële instelling volop benut worden.

What's in it for you?

Een kleine greep uit onze arbeidvoorwaarden:

  • €2500 - €4675 euro bruto salaris per maand
  • Bonus die wel kan oplopen tot 100% van een jaarsalaris
  • 26 + 14* vakantiedagen per jaar (*van je bonus kan je tot 14 dagen bijkopen).
  • Leaseauto
  • Gefaciliteerde thuiswerkplek
  • Maak kans op een skireis naar Oostenrijk met jouw hele team.
  • Hét jaarlijkse Brunel feest dat je de rest van je carrière niet meer vergeet.

Collega's ontmoeten Vacature bekijken

Brunel: voor flexibele en structurele (personeels)oplossingen voor klanten.

Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal en Marketing & Communicatie. We bestaan al 46 jaar, maar blijven pionieren. Wij maken impact op maatschappelijke thema’s en technologische ontwikkelingen, zoals onder andere de energietransitie, fraudebestrijding, digitalisering en mobiliteitsuitdagingen. Brunel is uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met ruim 14.500 medewerkers in 44 landen. Brunel is een grote organisatie, maar zo voelt het niet. Brunel heeft een passie voor mensen en heeft als doel om talenten te identificeren, te trainen, op te leiden en te begeleiden naar de volgende fase in hun carrière. Bovendien ondersteunen we klanten bij het realiseren van uitdagende projecten. Dat is precies wat onze Sales Consultants doen.

Let's connect!

Wij staan klaar om al jouw vragen over de functie van Sales Consultant en over Brunel te beantwoorden. Maar laten we onszelf eerst eens (aan je) voorstellen:

Florentine Soors d' Ancona

Voordat ik bij Brunel kwam werken, werkte ik een lange tijd in de bankenwereld. Ik haalde veel energie uit gesprekken met klanten. Daarom wilde ik me meer richten op de menselijke kant van de financiële dienstverlening, in plaats van alleen de cijfertjes. Als Sales Consultant heb je veel sociaal contact met allerlei mensen op verschillende niveaus. Soms zit je met iemand uit het managementteam aan tafel en dan weer met een junior die net aan z’n carrière begint. Het is belangrijk dat je met iedereen kan levelen.

Maak een afspraak met mij

Martin Jansen

Op het voetbalveld speel ik linksbuiten en ben ik graag degene die scoort. Die winnaarsmentaliteit komt goed van pas in mijn werk. Als Sales Consultant moet je willen achieven en een gezonde scoringsdrift hebben. Tijdens de jaarlijkse sales competitie Target Control strijd je samen tegen andere teams om een wintersport trip te winnen. Ook individueel zijn er goeie bonussen te verdienen. In die periode ben je extra gefocust op je targets. Het is hard werken en je wil resultaat behalen, want je wordt er ook voor beloond.

Maak een afspraak met mij

Emmily Lasut

Ooit proatte ik Grunnegs. Ik ben een echte Groningse, maar heb het accent inmiddels afgeleerd. Ik studeerde kunst, cultuur en media. Nu ben ik Sales Consultant. Dat komt dus goed uit, want ik doe niets liever dan met mensen werken. Wat ik heel mooi vind aan mijn werk is dat je veel nieuwe mensen ontmoet en dat je ze echt kunt helpen om hun talenten verder te ontwikkelen. Je ziet kandidaten binnenkomen en gedurende een jaar een groei doormaken. Van trainees tot seniors, iedereen steekt bij een opdracht weer nieuwe dingen op.

Maak een afspraak met mij

Hoe ziet jouw week eruit?

Dat het leven van een Sales Consultant dynamisch en afwisselend is, spreekt voor zich. Maar hoe gaat jouw toekomstige werkweek eruitzien? Neem een kijkje in de agenda van een van onze Sales Consultants.

Niels van Rhenen

Hi, ik ben Niels, Managing Director Brunel Nederland. Fijn dat je belangstelling hebt om bij Brunel te werken. Net als alle Brunel medewerkers schakel ik ook continu tussen meerdere perspectieven. Want naast Managing Director ben ik ook trotse vader van vier kinderen én Italiëliefhebber. Wanneer ik samen met mijn kinderen op de scooter door Rome rij, geniet ik enorm. Ik ben als een vis in het water als ik zwem. Niet zo gek, als ex-waterpoloër. Verbinding is belangrijk voor me. Ik zou het geweldig vinden als jij je bij ons team aansluit. Wil je op je gemak meer te weten komen over Brunel, download dan onze PDF.

Succes met je carrière (switch).

Niels van Rhenen

Download de PDF