Routebeschrijving kantoor Zwolle

Vanuit het Zuiden

Neem de A2 richting Eindhoven/Amsterdam. Neem op de A2 de afslag naar de A73 richting Rotterdam/Arnhem. Sla op de A73 af naar de A50 richting Rotterdam/Arnhem. Houd daarna op splitsing (A12) rechts aan richting E35/Arnhem/Apeldoorn/Zwolle/Doetinchem. Neem de afslag richting Apeldoorn/Zwolle. Voeg in op de A50. Neem de afslag op de A28 richting Zwolle/Meppel/Groningen. Neem afrit 18 Zwolle-Zuid. Neem de rotonde driekwart en ga rechtsaf de Blaloweg (N331) op en neem de eerste weg rechts. Dit is de Grote Voort. Ga rechtsaf over de brug. De ingang van de parkeergarage bevindt zich links (Parkeren bezoekers/personeel).

Vanuit het Noorden

Neem de A28 richting Zwolle. Volg op de A28 de richting Meppel/Zwolle/Utrecht. Neem afrit 18 Zwolle-Zuid. Neem de eerste afslag op de rotonde en ga rechtsaf de Blaloweg (N331) op en neem de eerste weg rechts. Dit is de Grote Voort. Ga rechtsaf over de brug. De ingang van de parkeergarage bevindt zich links (Parkeren bezoekers/personeel). 

Vanuit het Westen

Volg de A12 / A27 richting Ring Utrecht/Amersfoort/Hilversum. Neem de afslag op de A28 richting Amersfoort. Neem afrit 18 Zwolle-Zuid. Neem de rotonde driekwart en ga rechtsaf de Blaloweg (N331) op en neem de eerste weg rechts. Dit is de Grote Voort. Ga rechtsaf over de brug. De ingang van de parkeergarage bevindt zich links (Parkeren bezoekers/personeel). 

OV informatie
Voor meer informatie over het Openbaar Vervoer van en naar Brunel Zwolle en voor een reisadvies kunt u bellen met OV-Reisinformatie, telefoon: 0900-9292 (€ 0,90 p/m) of kunt u kijken op http://www.9292ov.nl/.

Brunel Zwolle.
Grote Voort 247
8041 BL Zwolle