Routebeschrijving kantoor Rotterdam

Vanuit richting Breda

Volg de A16 richting Rotterdam. Bij Terbregseplein neem de A20 ring Noord. Bij knooppunt Kleinpolderplein neemt u de A13 richting Den Haag. Neem de afslag Rotterdam The Hague Airport (afslag 11). Bij het stoplicht gaat u naar rechts. Bij het volgende stoplicht gaat u naar rechts de Vliegveldweg op. Ga de tweede afslag links, de Rotterdam Airportbaan op. Aan het einde van de Rotterdam Airportbaan aan de linkerkant vindt u het kantoor van Brunel. Voorbij het kantoor van Brunel gaat u linksaf naar het parkeerterrein van Brunel.

Vanuit richting Den Haag / Amsterdam

Volg de A4 richting Den Haag. Bij knooppunt Prins Clausplein Rotterdam (A13) volgen. Neemt u dan afslag Rotterdam Airport (afslag 11). Bij het stoplicht slaat u linksaf. Bij het tweede stoplicht gaat u rechtsaf de Vliegveldweg op. Ga de tweede afslag links, de Rotterdam Airportbaan op. Aan het einde van de Rotterdam Airportbaan aan de linkerkant vindt u het kantoor van Brunel. Voorbij het kantoor van Brunel gaat u linksaf naar het parkeerterrein van Brunel.

Vanuit richting Utrecht

Volg de A12 richting Rotterdam. Bij Gouda neemt u de A20 richting Hoek van Holland. Bij knooppunt Kleinpolderplein neemt u A13 richting Den Haag. Neem de afslag Rotterdam The Hague Airport (afslag 11). Bij het stoplicht gaat u naar rechts. Bij het volgende stoplicht gaat u naar rechts de Vliegveldweg op. Ga de tweede afslag links, de Rotterdam Airportbaan op. Aan het einde van de Rotterdam Airportbaan aan de linkerkant vindt u het kantoor van Brunel. Voorbij het kantoor van Brunel gaat u linksaf naar het parkeerterrein van Brunel.

Vanuit richting Zeeland

Volg de A29/A15 richting Europoort. Bij Beneluxplein neemt u de A4 richting Rotterdam. Bij knooppunt Kethelplein neemt u de A20 ring Noord. Bij knooppunt Kleinpolderplein neemt u de A13 richting Den Haag. Dan neemt u afslag Rotterdam Airport (afslag 11). Bij het stoplicht slaat u linksaf. Bij het tweede stoplicht gaat u rechtsaf de Vliegveldweg op. Ga de tweede afslag links, de Rotterdam Airportbaan op. Aan het einde van de Rotterdam Airportbaan aan de linkerkant vindt u het kantoor van Brunel. Voorbij het kantoor van Brunel gaat u linksaf naar het parkeerterrein van Brunel.

OV-informatie

Voor meer informatie over het openbaar vervoer van en naar Rotterdam The Hague Airport en voor een reisadvies kunt u bellen met OV-Reisinformatie, telefoon: 0900-9292 (€ 0,90 p/m) of kunt u kijken op http://www.9292ov.nl/.

Adres kantoor Rotterdam

Rotterdam Airportbaan 19
3045 AN  Rotterdam