Routebeschrijving kantoor Groningen

Vanuit de richting Assen/Zwolle

Volg de A28 vanuit Assen/Zwolle. Sla bij de verkeerslichten aan het einde van de snelweg (Julianaplein) linksaf richting Drachten (A7). Neem vervolgens de afslag Hoogkerk/Peize/Roden (afrit 35). Neem onderaan de afrit op de rotonde de eerste afslag. Neem op de tweede rotonde weer de eerste afslag. Ga na 800 meter (voorbij de bocht naar links) rechtsaf de Rozenburglaan op. Rijd de Rozenburglaan helemaal af en vindt Brunel aan de linkerkant.

Vanuit Drachten/Leeuwarden

Volg de A7 vanuit Leeuwarden. Neem vervolgens de afslag Hoogkerk/Peize/Roden (afrit 35). Neem onderaan de afrit op de rotonde de derde afslag. Neem op de tweede rotonde de tweede afslag en op de derde rotonde de eerste afslag. Sla na 800 meter (voorbij de bocht naar links) rechtsaf de Rozenburglaan op. Rijd de Rozenburglaan helemaal af en vindt Brunel aan de linkerkant.

Vanuit Hoogezand

Volg de A7 vanuit Hoogezand. Ga bij de verkeerslichten aan het einde van de snelweg linksaf richting Drachten (A7). Ga bij de volgende verkeerslichten (Julianaplein) rechtdoor richting Drachten. Neem vervolgens de afslag Hoogkerk/Peize/Roden (afrit 35). Neem onderaan de afrit op de rotonde de eerste afslag. Neem op de tweede rotonde weer de eerste afslag. Ga na 800 meter (voorbij de bocht naar links) rechtsaf de Rozenburglaan op. Rijd de Rozenburglaan helemaal af en vindt Brunel aan de linkerkant.

Parkeren

Aan de voorzijde van het pand bevinden zich de parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer

Neem vanaf Groningen Centraal Station bus 3 richting Leek/Tolbert of bus 4 richting Roden. Stap uit bij halte Kranenburg. Vanaf deze halte is het ongeveer 15 a 20 minuten lopen naar het kantoor van Brunel. Loop vanaf de halte in zuidelijke richting de Hunsingolaan op (richting de Drentselaan). Loop de Hunsingolaan helemaal uit en sla vervolgens linksaf naar de Rozenburglaan. Het Brunelkantoor vind je aan het einde van de Rozenburglaan aan je linkerhand op nummer 1. Een stadstaxi nemen is ook mogelijk. Reserveer deze wel een half uur van tevoren via (0800) 1216.

Voor een uitgebreid reisadvies kunt u kijken op http://www.9292ov.nl/.

Brunel Netherlands Groningen
Rozenburglaan 1
9727 DL Groningen