Routebeschrijving kantoor Amsterdam 

Vanuit de richting Utrecht

Je neemt de A2 richting Amsterdam en volgt de ring A10 zuid (afritten s101 t/m s109). Vervolgens volg je de A10 west richting Zaandam en neem je de afslag s107 Sloten (blijf rechts op deze afslag rijden, anders rijd je de A10 weer op).
Bovenaan de afslag sla je linksaf de Henk Sneevlietweg op. Aan het eind sla je linksaf de Johan Huizingalaan op. Na circa 200m sla je rechtsaf bij de stoplichten de David Ricardostraat in. Het kantoor van Brunel ligt aan je linkerhand. Sla aan het eind van de David Ricardostraat linksaf, je rijdt nu het John M. Keynesplein op. Aan je linkerhand vind je de parkeergarage.

Vanuit de richting Almere

Je neemt de A1 richting Amsterdam en volgt de ring A10 oost (afritten s101 t/m s113 Den Haag). Vervolgens volg je de A10 west richting Zaandam en neem je de afslag s107 Sloten (blijf rechts op deze afslag rijden, anders rijdt je de A10 weer op). Bovenaan de afslag sla je linksaf de Henk Sneevlietweg op. Aan het eind sla je linksaf de Johan Huizingalaan op. Na circa 200m sla je rechtsaf bij de stoplichten de David Ricardostraat in. Het kantoor van Brunel ligt aan je linkerhand. Sla aan het eind van de David Ricardostraat linksaf, je rijdt nu het John M. Keynesplein op. Aan je linkerhand vind je de parkeergarage.

Vanuit de richting Zaandam

Je neemt de afslag s107 Sloten op de A10 west. Bovenaan de afslag sla je rechtsaf de Henk Sneevlietweg op.
Aan het eind sla je linksaf de Johan Huizingalaan op. Na circa 200m sla je rechtsaf bij de stoplichten de David Ricardostraat in. Het kantoor van Brunel ligt aan je linkerhand. Sla aan het eind van de David Ricardostraat linksaf, je rijdt nu het John M. Keynesplein op. Aan je linkerhand vind je de parkeergarage.

Vanuit de richting Haarlem / Schiphol

Je volgt de A4 richting Amsterdam en neemt de afslag 1 richting Sloten. Aan het einde ga je rechtsaf de Oude Haagseweg op en met de bocht mee naar links. Na 500m ga je links onder het viaduct door. Vervolgens sla je linksaf de David Ricardostraat in. Het kantoor van Brunel ligt aan je linkerhand. Sla aan het eind van de David Ricardostraat linksaf, je rijdt nu het John M. Keynesplein op. Aan je linkerhand vind je de parkeergarage.

Parkeren

Onder het kantoor van Brunel is een parkeergarage. Hiervoor sla je aan het eind van de David Ricardostraat linksaf. Je rijdt nu het John M. Keynesplein op. Aan je linkerhand vind je de parkeergarage waar je je auto kunt parkeren.

Met het openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is station Amsterdam Lelylaan. Je kunt daar overstappen op de metro 50 richting Gein en uitstappen bij de halte ‘Henk Sneevlietweg’. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar het kantoor van Brunel. Vanaf het metrostation rijdt de “Rieker Circle Line“: een gratis bus van het metrostation naar het Rieker Business Park. Als je de metro uitstapt, neem je de uitgang ‘Henk Sneevlietweg’. Buiten het metrostation ga je naar rechts en zie je de bushalte na +/- 50 meter. Deze bus stopt nabij het kantoor van Brunel. Je stapt uit bij de tweede halte (voorbij het stoplicht bij het IBM gebouw). Steek de straat over en via de trap kom je op het binnenplein. Recht voor je zie je het kantoor van Brunel.