Routebeschrijving kantoor Amsterdam 

Vanuit de richting Utrecht

Je neemt de A2 richting Amsterdam en volgt de ring A10 zuid (afritten s101 t/m s109). Vervolgens volg je de A10 west richting Zaandam en neem je de afslag s107 Sloten (blijf rechts op deze afslag rijden, anders rijd je de A10 weer op).
Bovenaan de afslag sla je linksaf de Henk Sneevlietweg op. Aan het eind sla je linksaf de Johan Huizingalaan op. Na circa 200m sla je rechtsaf bij de stoplichten de David Ricardostraat in. Het kantoor van Brunel ligt aan je linkerhand. Sla aan het eind van de David Ricardostraat linksaf, je rijdt nu het John M. Keynesplein op. Aan je linkerhand vind je de parkeergarage.

Vanuit de richting Almere

Je neemt de A1 richting Amsterdam en volgt de ring A10 oost (afritten s101 t/m s113 Den Haag). Vervolgens volg je de A10 west richting Zaandam en neem je de afslag s107 Sloten (blijf rechts op deze afslag rijden, anders rijdt je de A10 weer op). Bovenaan de afslag sla je linksaf de Henk Sneevlietweg op. Aan het eind sla je linksaf de Johan Huizingalaan op. Na circa 200m sla je rechtsaf bij de stoplichten de David Ricardostraat in. Het kantoor van Brunel ligt aan je linkerhand. Sla aan het eind van de David Ricardostraat linksaf, je rijdt nu het John M. Keynesplein op. Aan je linkerhand vind je de parkeergarage.

Vanuit de richting Zaandam

Je neemt de afslag s107 Sloten op de A10 west. Bovenaan de afslag sla je rechtsaf de Henk Sneevlietweg op.
Aan het eind sla je linksaf de Johan Huizingalaan op. Na circa 200m sla je rechtsaf bij de stoplichten de David Ricardostraat in. Het kantoor van Brunel ligt aan je linkerhand. Sla aan het eind van de David Ricardostraat linksaf, je rijdt nu het John M. Keynesplein op. Aan je linkerhand vind je de parkeergarage.

Vanuit de richting Haarlem / Schiphol

Je volgt de A4 richting Amsterdam en neemt de afslag 1 richting Sloten. Aan het einde ga je rechtsaf de Oude Haagseweg op en met de bocht mee naar links. Na 500m ga je links onder het viaduct door. Vervolgens sla je linksaf de David Ricardostraat in. Het kantoor van Brunel ligt aan je linkerhand. Sla aan het eind van de David Ricardostraat linksaf, je rijdt nu het John M. Keynesplein op. Aan je linkerhand vind je de parkeergarage.

Parkeren

Onder het kantoor van Brunel is een parkeergarage. Hiervoor sla je aan het eind van de David Ricardostraat linksaf. Je rijdt nu het John M. Keynesplein op. Aan je linkerhand vind je de parkeergarage waar je je auto kunt parkeren.

OV-informatie

Voor informatie over het openbaar vervoer van en naar Brunel Amsterdam en voor een reisadvies kunt u bellen met OV-Reisinformatie, telefoon: 0900-9292 (€ 0,90 p/m) of kunt u kijken op http://www.9292ov.nl/.

Brunel Amsterdam
John M. Keynesplein 33
1066 EP Amsterdam