Trainingen via open inschrijvingen

Onze trainingen kunnen zowel op maat als op basis van open inschrijving worden afgenomen. Het leuke van een training via open inschrijving is dat de deelnemers in contact komen met deelnemers uit andere organisaties, waardoor er altijd leuke discussies ontstaan en op meerdere manieren van elkaar geleerd kan worden.

 

Om het leerproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zijn onze trainingen gebaseerd op het principe van leren door zelf te doen. Een groot deel van de trainingen bestaat dan ook uit het oefenen van praktijksituaties met behulp van case-simulaties. Na afloop van de training beschikken de medewerkers over praktische handvatten en specifieke vaardigheden die zij direct in de praktijk kunnen gebruiken. De trainingen dagen uit om kritisch naar de eigen vaardigheden te kijken en te bepalen op welke manier deze vaardigheden verbeterd kunnen worden. Een opvolgtraject – bijvoorbeeld in de vorm van een ‘coaching on the job’ – zorgt voor een goede borging van het toepassen van het geleerde in de praktijk. 

Zie onderaan deze pagina ons aanbod open inschrijvingstrainingen. 

Maatwerk

Heeft u meerdere deelnemers voor een training? Dan kunt u een maatwerktraining overwegen. Daarbij kunt u zelf cases aandragen en de training volledig toespitsen op de eigen praktijksituatie.

Of vul onderstaand formulier in

en wij nemen contact met u op

Contactformulier