Persoonlijk communiceren

Er is altijd communicatie. Welke elementen spelen hierbij een rol, hoe kun je deze optimaal inzetten. Je eerste indruk is enorm belangrijk, wat wil je over jezelf vertellen. In deze training onderzoek je verschillende elementen van communicatie en de (voor jouw) belangrijkste belemmeringen. “Waarom zeg ik nou niks...? – Straks vinden ze me raar...?- Wie ben ik om er wat van te zeggen...?’ Als je van nature wat bescheidener bent is het soms lastig je staande te houden in een ‘extraverte’ omgeving. Of vind je het juist lastig om te blijven luisteren naar die langdradige collega? Of wil je met meer zelfvertrouwen die presentatie geven?  Je oefent met communicatietechnieken om de belangrijkste belemmeringen te voorkomen. Iedereen maakt weleens zo’n situatie mee.

Voor wie is deze training?

Werk jij in een omgeving waarin veelvuldig klantcontact en samenwerking belangrijk is? Of sta je regelmatig voor een groep? Of kan je wel wat meer zelfvertrouwen in uitstraling gebruiken? Dan is Persoonlijk Communiceren een geschikte training voor jou! 

Onderwerpen

  • Pitchen (jezelf presenteren), Feedback geven (n.a.v. pitch), non-verbale communicatie. Doel: inzicht in jouw communicatie stijl en het effect van je (non-verbale) communicatie. 
  • Belemmerende gedachten: Doel: inzicht in de overtuigingen die jou belemmeren om zelfverzekerd te communiceren.
  • Basis gesprekstechnieken: De kunst van het vragen stellen, hoe houd ik leiding in het gesprek? Doel: meer leiding houden en meer zelfvertrouwen.

Praktisch

  • Duur: 1 dag
  • Locatie: Brunel kantoor  

Meer weten over deze training?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

Contactformulier