Traineeships

De combinatie van werken en leren, dát is waar Brunel voor staat. Onze traineeships zijn een goed voorbeeld van die filosofie.

Jezelf doelgericht ontwikkelen naar een functie van jouw keuze met behulp van een training, coaching en het opdoen van werkervaring bij verschillende bedrijvenin tijdelijke projecten.

Zo ziet een traineeship eruit

Een Brunel traineeship kan een programma zijn van één of twee jaar waarin je toewerkt naar een bepaalde rol in jouw vakgebied. Een paar voorbeelden:

  • Diploma Werktuigbouwkunde? Denk aan het traineeship BIM Engineer of Maintenance
  • Diploma in de IT? Denk aan het traineeship Software Engineering of Servicedesk
  • Diploma Hogere Hotelschool? Denk aan het Young Finance Professionals programma

In een traineeship word je meteen gedetacheerd. Ofwel: ingezet op een tijdelijk project bij één van de opdrachtgevers van Brunel. Denk aan ABN AMRO, Philips, Nationale-Nederlanden, Shell of ASML. Naast je werk daar, word je gecoacht door je consultant én ontwikkel je jezelf door trainingen te volgen.

In een traineeship staan de meeste vakinhoudelijke trainingen vast: daarmee ontwikkel je de juiste kennis en vaardigheden voor de functie die je voor ogen hebt. Daarnaast werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Want hoe je omgaat met bijvoorbeeld overtuigen, presenteren of een collega die jou niet begrijpt, is van invloed op hoe ver je komt in je carrière. Omdat iedereen anders is, volg je alleen de soft skill trainingen waar jij wat aan hebt.