Brunel wordt Official Human Resources Partner van Volvo Ocean Race

vrijdag 16 februari 2018

Amsterdam – Internationaal detacheringsbedrijf Brunel wordt Official Human Resources Partner van de Volvo Ocean Race 2017-18. Het bedrijf zal gespecialiseerde Human Resources services verstrekken aan de organisatie van het grootste zeilevenement ter wereld.

Brunel kent een lange geschiedenis in de Volvo Ocean Race. In de 1997-98 race begon de samenwerking met de sponsoring van team Brunel/Sunergy. Sindsdien heeft Brunel drie teams gesteund in drie verschillende races, inclusief de huidige race. Nu is het de eerste keer dat Brunel partner wordt van de organisatie van het evenement.

“Brunel is altijd een zeer gewaardeerde en consistente partner geweest in dit evenement. Onze samenwerking gaat terug naar de laatste Whitbread Round the World Race in 1997,” zei Antonio Bolaños Lopez, Managing Director van de Volvo Ocean Race. “Voor de huidige editie zijn ze de partner van Team Brunel, waarbij ze skipper Bouwe Bekking ondersteunen tijdens zijn indrukwekkende achtste deelname aan de race. We zijn bijzonder verheugd dat Brunel nu Official Partner van het evenement wordt, waarbij de nadruk ligt op het verstrekken van gespecialiseerde Human Resources services.”

Video: Brunel partners up with Volvo Ocean Race
Brunel is een wereldwijd opererende, zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal en Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Recruitment en Operations medewerkers zijn experts op hun vakgebied. Zij beschikken over de beste netwerken die worden gemanaged door zeer ervaren professionals. Brunel’s verregaande kennis van lokale wetgeving en regulering en het bewezen vermogen in internationale logistiek stelt ze in staat om een efficiënte, kosteneffectieve en volledige compliant service aan te bieden in 37 landen.

“In de laatste 20 jaar bood de Volvo Ocean Race ons de kans om onze gespecialiseerde personeelsdiensten kenbaar te maken bij een wereldwijd publiek als gevolg van het partnership met teams in deze race,” aldus Jilko Andringa, CEO van Brunel. “Vandaag gaan we nog een stap verder door een Official Partner van de Volvo Ocean Race te worden. Daardoor kunnen we niet alleen onze services en expertise bieden aan de organisatie van dit evenement, maar kunnen we ook onze eigen professionals en klanten spannende mogelijkheden bieden."

Over de Volvo Ocean Race

De Volvo Ocean Race is een iconische zeilrace rond de wereld en is de ultieme test voor een team in een professionele sport. De 2017-18 editie startte in Alicante, Spanje op 22 oktober 2017 en zal in juni 2018 eindigen in Nederland en wel in Den Haag. De zeilrace bestaat uit 11 etappes waarbij in totaal 45,000 zeemijlen worden afgelegd. Tijdens de zeilrace worden 12 steden op zes continenten aangedaan.

Over Brunel

Brunel is een wereldwijd opererende, zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal en Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met 11.000 medewerkers en een jaaromzet van Euro 1,2 miljard (2015). Brunel opereert vanuit een eigen, internationaal netwerk met 104 kantoren in 37 landen. Brunel International NV is genoteerd aan Euronext Amsterdam NV en opgenomen in de Small Cap Index (AScX).

Like it? Share it!