The floor is yours!

vrijdag 4 maart 2016

Brunel heeft 100.000 followers op LinkedIn! Een mijlpaal die we niet konden bereiken zonder alle Brunellers waarmee we hebben mogen werken en nog steeds werken. Per dag helpen we wereldwijd duizenden professionals met hun carrière. En helpen we opdrachtgevers aan Access to Excellence.

Aristoteles zegt dat Excellence wordt bepaald door een wijze keuze uit meerdere alternatieven. Welke keuzes hebben onze volgers gemaakt die hun weer een stap dichter bij Excellence brachten? Met The Floor Is Yours start Brunel een serie van korte verhalen waarin steeds een andere Brunel-volger op LinkedIn zijn of haar allesbepalende keuze deelt. 
De aftrap wordt verricht door Brunel volger Erwin van den Heuvel. Hij is via Brunel gedetacheerd als Projectmanager Commissioning en Integration bij Tele2.

Hoe ben je je carrière gestart? 
In 1998 startte ik als junior engineer in de telecomsector. Ik maakte al snel promotie naar allround engineer en kreeg de kans om mezelf verder te ontwikkelen in een specialistische businessunit voor aparte projecten. Op een gegeven moment ging het minder goed met de business. Er vielen veel ontslagen en de businessunit waarin ik werkte werd verkocht. Dit was een sleutelmoment in mijn carrière. Alle carrièremogelijkheden lagen plotseling weer open.

Welke keuze in je carrière bracht je een stap dichter bij Excellence?
Op het moment dat alle opties weer openlagen heb ik ervoor gekozen om in de telecomsector te blijven werken. Ik besloot om mijn kennis uit te breiden en mezelf verder te ontwikkelen. En met succes! Ik behoor nu tot de selecte groep mensen in Nederland met uitgebreide kennis van vaste én mobiele netwerken. Werken in de telecomsector is enorm uitdagend. De technieken veranderen snel en het is een uitdaging om daarin mee te groeien zonder in te leveren op de kwaliteit. Ik ben blij dat ik trouw ben gebleven aan het vakgebied waar mijn passie altijd al heeft gelegen. 

Welke foto illustreert het beste jouw keuze (op weg naar Excellence)?
"Deze foto symboliseert het harde werken om Team Brunel naar de winst te brengen. Het harde werken is voor mij een belangrijk aspect in mijn carrière". 

Afbeelding

Welke volgende Brunel volger geef jij het stokje door voor The Floor Is Yours?
Brunel is internationaal groot in de Olie & Gas industrie. Omdat ik graag meer wil weten over die kant van de business van Brunel geef ik het stokje door aan één van de consultants binnen Brunel Energy: The floor is yours!

“Excellence is never an accident. It is always the result of high intention, sincere effort, and intelligent execution; it represents the wise choice of many alternatives - choice, not chance, determines your destiny”

- Aristoteles –

Like it? Share it!