Brunel is favoriet detacheringsbureau

woensdag 4 maart 2015

Uit onderzoek van Memory Research onder studenten en starters met een technische opleiding is gebleken dat Brunel op de eerste plaats staat als favoriet detacheringsbureau.

Ruim 500 respondenten deden mee aan het onderzoek, waarvan 64% man en 36% vrouw. Het overgrote deel van de respondenten komt van het HBO en WO. 

Werken voor een detacheringsbureau neemt steeds meer toe in populariteit. Werken voor een groot bedrijf is met 36% favoriet onder respondenten.  De redenen om voor een detacheringsbureau te gaan werken is de inhoud van de functie, de doorgroeimogelijkheden, de opleiding  en de bedrijfscultuur. De populariteit van Brunel is vooral te wijten aan het imago van Brunel. Daarnaast zijn het vacatureaanbod en de keuze uit verschillende branches redenen om voor Brunel te kiezen.

Je leest hier het volledige artikel.

Like it? Share it!