Brunel partner van YES!Delft Students

woensdag 18 februari 2015

Met trots zijn wij ook dit jaar weer partner van YES!Delft Students. YES!Delft Students inspireert en stimuleert ondernemerschap onder studenten en ondersteunt hen waar mogelijk met colleges, events en workshops. Naast het voortzetten van een mooie samenwerking door middel van het partnership, zijn we ook hoofdsponsor van Het Entrepreneurshipforum, een van de grootste terugkerende evenementen van YES!Delft Students, dat plaatsvindt op 24 februari. 

The story of successful entrepreneurs

Als zeer succesvol ondernemer en als inspirator van menig technisch talent, was Jan Brand vorig jaar een speciale gast bij het E-forum en sprak hij een auditorium van ruim 800 studenten toe met inspirerende woorden over ondernemerschap. Naast het toespreken van het talent van de toekomst schreef Jan Brand zijn succesverhaal in het START! Magazine met een oplage van 3500. Hoe is Jan Brand jaren geleden begonnen en hoe heeft zijn ondernemerschap uiteindelijk geleid tot een succesvolle multinational met meer dan 10.000 medewerkers wereldwijd?
Je ontdekt het hier in het volledige artikel ‘I Am Jan’.

Like it? Share it!