Brunel ‘Beste werkgever’ branche zakelijke dienstverlening

woensdag 8 oktober 2014

Brunel is uitgeroepen tot 'Beste Werkgever' in de branche 'zakelijke dienstverlening' in het onderzoek naar Beste Werkgevers 2014. Daarnaast zijn we op positie 9 geëindigd in de lijst met beste werkgevers  in de categorie meer dan 1000 medewerkers. We komen van positie 41 in 2011 en zijn heel erg trots op deze stijging! Het onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door Effectory en Intermediair, waarbij 200.000 medewerkers meer dan 300 werkgevers beoordelen. Voor meer informatie over het onderzoek en de uitslagen kan je kijken op www.Beste-Werkgevers.nl.

Brunel heeft deze plek niets voor niets verdiend. We zijn een organisatie die de ambitie van medewerkers centraal stelt, pro-actief meedenkt en continu wil verbeteren. We hechten veel belang aan een goede werkrelatie en dat je alle faciliteiten hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Onder andere door een op maat gemaakt opleidingsprogramma en doorgroeimogelijkheden. Brunel biedt je niet alleen goede carrièrekansen, maar ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en krijg je toegang tot de meest gerenommeerde organisaties. Kortom: Acces to Excellence.

Like it? Share it!