Brunel sponsort Nederlands Team in de Volvo Ocean Race 2014 - 2015

dinsdag 3 december 2013

Brunel International N.V. wordt de hoofdsponsor van een Nederlands team in de komende Volvo Ocean Race.

Sailing Holland, een initiatief van een aantal bekende Nederlandse zeilers, en Brunel International N.V. hebben overeenstemming bereikt over deelname aan de Volvo Ocean Race 2014-2015. Voor het in Amsterdam gevestigde bedrijf dat zich specialiseert in projectmanagement, detachering en consultancy is het de derde keer dat het aan de start komt van de oceaanrace rond de wereld.

De Volvo Ocean Race is de meest prestigieuze zeilwedstrijd rond de wereld. De start van de race vindt plaats op 4 oktober 2014 in het Spaanse Alicante. Negen etappes en vier oceanen later finisht de race op 27 juni 2015 in Gothenburg in Zweden. De negenkoppige bemanningen hebben dan een afstand van 40.000 zeemijlen (72.000 km) afgelegd onder vaak de meest veeleisende omstandigheden.

Jan Arie van Barneveld, CEO Brunel International N.V., is bijzonder verheugd dat Brunel voor de derde keer een eigen team en boot heeft in één van de meest prestigieuze en spannende zeilwedstrijden ter wereld. “De formule is belangrijk verbeterd. De boten zijn identiek. Verschil wordt gemaakt door het team. We hebben groot vertrouwen in de ervaring en deskundigheid van Sailing Holland en schipper Bouwe Bekking. Het gaat hier om de kwaliteit en de samenwerking tussen mensen. Dat is Brunel. We gaan voor de sport en de overwinning."

Like it? Share it!