Brunel Marketing professionals NIMA gecertificeerd

woensdag 18 september 2013

De eerste groep Marketing & Communicatie specialisten van Brunel Nederland is in september 2013 door NIMA, het Nederlands Instituut voor Marketing, gekwalificeerd tot Senior Marketing Professional (SMP). SMP is een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk om vakbekwame en hooggekwalificeerde marketeers te certificeren. NIMA mag, als enige in Nederland, deze titel aan personen toekennen. Op deze manier kan Brunel de waarborging van kwaliteit van haar interim marketing professionals zichtbaar garanderen naar het bedrijfsleven.

Brunel vindt kennis en ontwikkeling van haar marketing professionals zeer belangrijk. Daarom biedt Brunel hen in samenwerking met NIMA onder meer vier masterclasses per jaar en de mogelijkheid om via Brunel Senior Marketing Professional te worden. Marketingprofessionals kunnen zich op deze manier blijven ontwikkelen en zichtbaar hun kwaliteit en specialisme door middel van deze titel tonen. Richard Dijkman, commercieel manager Brunel Marketing & Communicatie: “De kern van ons vak is de optimale match tot stand brengen tussen opdrachtgever en professional. Ik merk dat opdrachtgevers een onafhankelijk kwaliteitsstempel een interessante plus vinden. Niet alleen weet je dat je een inhoudelijk sterke marketeer in huis haalt, je weet ook dat de professional kennis actueel houdt.”

Afgelopen donderdag vond de uitreiking van de certificaten plaats op het hoofdkantoor van Brunel in Amsterdam. Voorafgaand aan een masterclass georganiseerd door NIMA en Brunel, werden alle marketing professionals even in het zonnetje gezet.

Like it? Share it!