Brunel is Platinum partner van het Strategic Sourcing congres

vrijdag 31 mei 2013

Tijdens dit congres op 18 juni a.s. in het NBC Nieuwegein wordt aandacht gevraagd voor de eisen die de toenemende dynamiek van de markt stelt. Sourcing is nog complexer geworden, maar er zijn meer mogelijkheden dan ooit. Streven naar volwassenheid in sourcing is van essentieel belang.

Volwassenheid in sourcing betekent bewuster de afweging tussen out- en insourcing maken. Het vraagt om slim ‘herverkavelen’, om de juiste mix van leveranciers te creëren. Ook moet de lat omhoog, door vaker te kiezen voor transformational outsourcing. Hoe lang kan kostenreductie nog het hoofddoel zijn? En hoe gaat u om met de snelle opkomst van cloudsourcing en BPO?

Het managen van sourcing lijkt vandaag de dag sterk op het oplossen van de bekende Rubick’s cube. Veel keuzemogelijkheden, die op een strategische manier gecombineerd dienen te worden. Niet voor niets heeft het Jaarcongres Strategic Sourcing 2013 het motto: ‘Smart sourcing – solve the sourcing puzzle’.

Het Jaarcongres Strategic Sourcing 2013 biedt inspirerende cases en visies op strategie, contracting en regie, om de voordelen van smart sourcing concreet te maken!

Meer informatie:
www.outsourcingdays.nl

Like it? Share it!