Brunel ontwikkelt WOZ-Korting.nl App voor iOS en Android

donderdag 7 maart 2013

In navolging op “De Hypotheekstemwijzer” app heeft Brunel wederom een app gerealiseerd voor woningeigenaren. In samenwerking met Bespaart.nl en De Nationale Hypotheekbond lanceert Brunel de “WOZ-Korting.nl” app voor iOS en Android.

Eigenaren van een woning ontvangen jaarlijks in januari of februari de WOZ beschikking van hun gemeente. Daarin staat de door de gemeente geschatte WOZ waarde van uw woning. Wat vindt u van deze WOZ waarde? Is deze niet wat aan de hoge kant? Is er wel rekening gehouden met de sterk dalende huizenmarktcijfers?

Met de WOZ-Korting.nl app wordt berekend of je een jaarlijkse besparing op de OZB, inkomsten-, waterschaps- en erfbelasting kan realiseren. Vanuit de app kan direct een verzoek voor het indienen van een bezwaarschrift worden ingediend. De service van WOZ-Korting.nl is een gratis service voor woningeigenaren. Er zijn geen verborgen kosten.

De WOZ-Korting.nl app is eenvoudig in gebruik, helder en overzichtelijk. De app is ontwikkeld voor iOS en Android en is beschikbaar voor zowel smartphones als tablets.

Download dus nu de app, bereken uw voordeel en maak bezwaar! Download de WOZ-Korting.nl app in de AppStore of in Google Play.

Specifiek voor de zakelijke markt ontwikkelt Brunel mobiele apps. Brunel biedt maatwerkoplossingen en maakt duidelijke afspraken over tijd, investering en resultaatverplichting. Brunel is niet alleen gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele apps voor diverse platformen, maar ook in het beschikbaar stellen van deze apps (application deployment).

Wilt u meer weten over apps en het ontwikkelen ervan, neem dan contact op met Ramon Weisscher, r.weisscher@brunel.net.

Like it? Share it!