Brunel trotse donateur Antoni van Leeuwenhoek

maandag 18 februari 2013

Brunel en het Antoni van Leeuwenhoek zijn de komende drie jaar aan elkaar verbonden. Brunel zal voor deze periode financiële ondersteuning bieden ten behoeve van het onderzoek naar Genetic Analysis of Head and Neck Cancer. Brunel steunt het onderzoek van het gerenommeerde instituut dat al decennia behoort tot de absolute wereldtop in de unieke verbinding van zorg en onderzoek die voor kankerpatiënten het verschil maakt, met een bedrag van 273.000 euro.

“De bevlogenheid, het specialisme, de betrokkenheid en professionaliteit van Prof. dr. Michiel van den Brekel en Dr. Conchita Vens die het onderzoek leiden, ziet Brunel ook terug in haar organisatie wereldwijd. We zijn daarom ontzettend blij dat wij hiermee een impuls mogen geven aan dit belangrijke onderzoek. We wensen het onderzoeksteam heel veel succes en zijn enorm benieuwd naar de resultaten.", aldus Jan Arie van Barneveld, CEO Brunel International N.V. tijdens de overhandiging van de donatie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor Brunel dat bij het streven naar winst rekening wordt gehouden met het effect van de activiteiten op het milieu en op de menselijke aspecten binnen en buiten de organisatie. In de praktijk betekent dit dat Brunel streeft naar een balans tussen de drie p’s van people, planet en profit. Dit levert zowel Brunel als de maatschappij betere resultaten op. Om die balans te realiseren, is het MVO beleid volledig geïntegreerd in het management systeem van Brunel.

Like it? Share it!