Brunel partner van de Strategy Summit Bouw

vrijdag 27 juli 2012

Sinds 2007 komen jaarlijks belangrijke bestuurders en stakeholders uit de bouwbranche samen om kennis te delen, kennis te vergaren en te netwerken.  Dit gebeurt in een te tijdens een interactieve formule van plenaire bijdragen, ronde tafeldiscussies, 1-op-1 gesprekken en tal van informele netwerkmomenten op de Strategy summit Bouw. Brunel is partner van dit event.

De deelnemers en aanwezige topsprekers delen niet alleen hun kennis en visie over de meest actuele onderwerpen, maar gaan tevens de discussie aan.

De thematiek van 2012 heeft uiteraard alles met de crisis te maken. Organisaties in – en gelieerd aan – de bouwsector staan middenin de economische crisis. Overleven is momenteel de primaire focus van bestuurders. Naast de crisis hebben we te maken met een aantal andere maatschappelijke ontwikkelingen, waaronder de toenemende zorgvraag en energiekosten. Tegelijkertijd is de bouwsector al een aantal jaar druk bezig met vernieuwingen. Echter, nu breekt de periode aan om deze vernieuwingen daadwerkelijk om te zetten in een hervorming.

Hervormen van de strategie, de cultuur en de wijze van samenwerking zijn dus noodzakelijk om toekomstbestendig te kunnen zijn en de crisis te overwinnen.

Het inhoudelijke programma van de Strategie Summit Bouw 2012 staat onder leiding van dagvoorzitter Charles Groenhuijsen.

De summit vindt plaats op maandag 24 september en dinsdag 25 september 2012 op Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort.

Like it? Share it!