Brunel met stip binnen op lijst beste werkgevers van Nederland

woensdag 3 augustus 2011

Amsterdam, 3 augustus 2011 – Brunel heeft een plek weten te bemachtigen in de Top 50 van de beste werkgeverslijst van Effectory en is daarmee genomineerd voor de Beste Werkgevers 2011. De nominatie is tot stand gekomen op basis van het medewerkersonderzoek dat Effectory in 2010 voor Brunel heeft uitgevoerd. De resultaten hiervan hebben geleid tot een plek in de Top 50. Het is de eerste keer dat Effectory dit onderzoek voor Brunel uitvoert en de Top 50 notering is dan ook iets waar Brunel trots op is. In totaal zijn ruim 300 bedrijven onder de loep genomen. Op 28 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

Het is uitzonderlijk dat detacheerders terecht komen in de lijst van beste werkgevers. Een belangrijk deel van de werknemers werkt immers bij opdrachtgevers en dat maakt het invullen van goed werkgeverschap ingewikkelder. Brunel heeft er de afgelopen tijd bewust voor gekozen te investeren in goed werkgeverschap richting medewerkers op kantoor, maar juist ook richting professionals in het veld. Dat lijkt zich nu al uit te betalen en biedt veel perspectief voor de toekomst.

De Beste Werkgevers verkiezing van Effectory is een objectieve norm voor goed werkgeverschap. Elk jaar worden er twee Top 50 lijsten van de Beste Werkgevers van Nederland samengesteld. Het onderzoek is het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland. Voor meer informatie over de onderzoeksverantwoording en de prijscategorieën kunt u kijken op www.beste-werkgevers.nl

Over Brunel

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal en alle disciplines in de olie-en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 8000 medewerkers en een jaaromzet van € 721 miljoen (2010). Brunel opereert vanuit een eigen internationaal netwerk met 92 kantoren in 34 landen. Brunel International N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam NV en opgenomen in de Amsterdam Midcap Index (AMX).

Like it? Share it!