'De nieuwe generatie juristen'

dinsdag 12 april 2011

Alexander van Hussen, salesmanager bij Brunel: "De arbeidsmarkt is flink in beweging en er zijn meer vacatures voor juristen dan enkele maanden geleden. Maar is de markt wel klaar voor de nieuwe generatie juristen met bijhorende wensen en prioriteiten? Daar waar de babyboom-generatie voor een duurzame overeenkomst met een werkgever ging, vraagt de jurist van nu flexibiliteit in elk opzicht. Niet alleen de hoogte van het salaris, maar ook projectmatig werken bij verschillende opdrachtgevers, work-life balance, persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding zijn belangrijk voor de nieuwe generatie juristen. Deze verschillen in denken en prioriteiten leiden nog wel eens tot verwarring of onbegrip tussen de verschillende generaties.
Een mooie taak voor Brunel Legal om te zorgen dat de verschillende generaties (juristen) elkaar beter leren begrijpen, maar ook om de 'nieuwe jurist' in zijn of haar wensen te voorzien. Brunel Legal biedt juristen daarom de mogelijkheid om projectmatig te werken en de garantie om zich verder te kunnen ontplooien door uitgebreide opleidingsmogelijkheden, zoals een Grotius-opleiding. Voordeel voor onze opdrachtgevers is dat zij gemotiveerde, goed opgeleidde juristen kunnen inzetten binnen hun organisatie voor een tijdelijk project of een zwangerschapsverlof.

Like it? Share it!