Projectrecruitment

Onze oplossing Projectrecruitment ondersteunt u bij pieken in de vraag naar moeilijk vindbare kandidaten. Deze vraag is meestal van tijdelijke aard. Bijvoorbeeld vanwege een vooraf bepaald aantal vacatures of een verwachte drukke periode. Maar ook bij uitbreiding binnen bestaande of nieuwe afdelingen, of zelfs op een nieuwe locatie.

  • Werkt uw organisatie projectmatig?
  • Komt er een project aan dat tijdelijk en snel extra capaciteit vraagt?
  • Of wordt er binnenkort op grote schaal uitgebreid?
Zoekt u goede specialisten? Neem contact met ons op.

Werkwijze Projectrecruitment

Bij Projectrecruitment vangen we pieken in kandidaatbehoefte op met extra capaciteit. Dit doen we op uw locatie en/of vanuit het Brunel-kantoor in de regio. Onze ervaren recruitment consultants zetten hun kennis van de arbeidsmarkt in om de juiste keuzes te maken voor uw wervingsstrategie. De consultants bij u op locatie worden ondersteund door een team op een Brunel-kantoor. Zo waarborgen we de kwaliteit van het project. We nemen u werk uit handen, maar u krijgt wel volledig inzicht in het wervingsproces.

Projectrecruitment tools

Arbeidsmarktanalyse

Onze arbeidsmarktanalyses geven de actuele staat van de arbeidsmarkt weer voor uw specifieke functieprofielen. Ze geven een nauwkeurig beeld van de beschikbaarheid van kandidaten, hun arbeidsmarktactiviteit en een uitgebreide lijst met kenmerken van het specifieke kandidaatstype.

Leveranciersmanagement

Bij grote schaarste werken we samen met geselecteerde bemiddelingspartijen om toch in uw vraag te kunnen voorzien. Brunel beheert namens u de contacten.

Global Sourcing

Deze afdeling is gespecialiseerd in de werving van internationale kandidaten en de begeleiding van hun transfer naar Nederland.

Voordelen Projectrecruitment

  • Snel toegang tot grote aantallen kandidaten: in het eigen netwerk, netwerk van andere leveranciers én over de grens
  • Kandidaten in vijf disciplines: Engineering, Finance, Legal, IT, Digital Marketing & Communicatie
  • Eén vaste contactpersoon: altijd een direct aanspreekpunt voor uw organisatie
  • Grote tijdsbesparing: coördinatie van verschillende leveranciers uit handen genomen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Sander de Jong

Business Unit Manager, Engineering

+31 6 11644791