Engineering

Brunel heeft de oplossing voor uw personeelsvraagstuk op het gebied van engineering. Met ruim 40 jaar ervaring kennen wij de arbeidsmarkt door en door. Bovendien volgen we de trends op de voet. Zo weet u zeker dat u via Brunel een technische professional in huis haalt die uw team laat groeien. Zowel op het gebied van capaciteit als kennis. 

Kom in contact

Specialisatie Brunel Engineering

De arbeidsmarkt is continu in beweging. Niet elk soort engineer is steeds beschikbaar. Wij helpen u om in te spelen op schaarste en op tijd de juiste professional voor u te vinden. U krijgt advies over een passend sourcing-model, zodat uw flexibele schil steeds voorzien is van de juiste kandidaten. We bieden verschillende vormen van outsourcing en onderzoeken graag met u welke het best past.

Project Recruitment

Project Recruitment ondersteunt u bij pieken in de vraag naar moeilijk vindbare kandidaten. Deze vraag is meestal van tijdelijke aard. Bijvoorbeeld vanwege een verwachte drukke periode. Maar ook bij uitbreiding binnen bestaande of nieuwe afdelingen of bij opening van een nieuwe locatie.

Sourcing Partner

Als Sourcing Partner is Brunel uw vaste partner voor een specifieke functie of groep functies. Wij nemen u werk uit handen door deze rollen continu in te vullen voor uw organisatie.

Global Sourcing

Global Sourcing regelt het gehele proces van werving, vergunningen, wetgeving, verhuizingen, transport en begeleiding van de medewerker. Dankzij kennis van internationale arbeidsreglementering, zorgen wij ervoor dat de vraag naar internationale medewerkers professioneel wordt ingevuld en dat u uw missie overal ter wereld kunt vervullen.

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op