Flexibele en structurele personeelsoplossingen voor uw organisatie

Wij bieden flexibele en structurele personeelsoplossingen voor uw capaciteits- en kennisvraagstuk. Van een specifieke specialist tot het bemensen van een hele afdeling. We stellen kandidaten aan u voor of pakken de regie over het volledige inhuurproces. Een maatwerkoplossing voor uw specifieke wensen is altijd mogelijk.

Verschillende maatwerkoplossingen in verschillende vakgebieden

Bij Brunel kunnen we uw organisatie helpen met verschillende oplossingen in verschillende vakgebieden. Wij hebben succesvolle projecten afgerond voor technische partners, financiële dienstverleners en IT bedrijven. Meer informatie over onze maatwerkoplossingen? Bekijk de mogelijkheden per vakgebied hieronder.

Maatwerk 

Brunel gaat graag met u in gesprek om de behoefte van uw organisatie in kaart te brengen. Wij denken graag met u mee in flexibele personeelsoplossingen. In de afgelopen jaren zijn er al veel mooie samenwerkingen ontstaan met diverse organisaties.

Wolfsbos

Brunel heeft Wolfsbos geholpen met een ICT roadmap waarin de functionele vraag van het onderwijs is vertaald naar een gedegen IT-landschap. Op die manier hebben wij het volledige IT-beheer uit handen genomen en Wolfsbos ontzorgd. 

RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer)

Om het RDW te ontzorgen heeft Brunel een flexpool opgezet om de continuïteit van hun IT-systemen te borgen. Brunel en RDW toetsen samen maandelijks de kwaliteit op de KPI`s en een SLA (Service Level Agreement). 

 

  • Wilt u ook met ons sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie? Heeft u nog een vraag of wilt u een afspraak inplannen?

    Neem contact met ons op