Jouw carrière bij Brunel.

Sinds 1975 is Brunel niet meer weg te denken uit de wereld van flexibele personeelsoplossingen en zijn we een wereldwijd succesverhaal geworden. Inmiddels zijn we een beursgenoteerd bedrijf dat is uitgegroeid tot 14.500 medewerkers in 44 landen en 6 continenten.

Waarom werken bij Brunel?

In alles wat we bij Brunel doen, volgen we ons gevoel voor ondernemerschap en onze resultaatgerichte aanpak. De motivatie, passie en energie die we in ons werk steken, betaalt zich altijd terug. Werken bij Brunel betekent meedoen op ‘Champions League’ niveau.

Als Bruneller ben je onderdeel van een gedreven team. Een team waarin jij jezelf mag zijn, de ruimte krijgt om zelf belangrijke beslissingen te nemen en in je dagelijks blijft ontwikkelen.

Heb jij interesse in een functie als Sales Consultant op een van de zeven Brunel-kantoren? Bekijk dan hieronder ons actuele vacature-aanbod als je klaar bent voor meer ondernemerschap en grotere uitdagingen.

Onze mensen

Alle Sales Consultants delen bepaalde kernwaarden en kwaliteiten. Ze zijn ambitieus, enthousiast, professioneel en resultaatgericht. Onze bedrijfscultuur is uniek door onze sterkste troef: onze mensen. Zij leveren allen een unieke bijdrage met hun ambitie en passie. Ondernemerschap en kennis vormen de basis van onze identiteit. Het is net alsof je je eigen ‘toko’ runt, daarom kiezen ervaren Sales Consultants voor een carrière bij Brunel.

Ben jij een echte Bruneller?

Jij denkt in kansen en mogelijkheden zonder het belang van klanten en collega's uit het oog te verliezen. Als jij bij ons komt werken, verzeker jij je van een betrouwbare werkgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities waar kunt maken. Daarbij staan een professionele instelling met ruimte voor persoonlijk contact en persoonlijke ontwikkeling voorop.

Waarom kiezen anderen voor Brunel? Of gewoon What’s in it for me?

Uiteraard zijn er nog een aantal voordelen waar je altijd op kunt vertrouwen. Denk aan;

  • Competitief basissalaris (bekijk de vacatures);
  • Zeer goede bonussen, ben je commercieel ingesteld kan je echt goed verdienen;
  • Een beursgenoteerd bedrijf met de korte lijnen van een start-up;
  • Uitjes waar je jaren over napraat;
  • Verbreding in je rol, krijg meer verantwoordelijkheid en zet zelf projecten op;
  • Overbruggingsregeling, het portfolio dat jij hebt opgebouwd kunnen wij compenseren als je bij ons start.

Mogen wij bij jou solliciteren?