Interim marketing en communicatie opdrachten

Als interim marketing- en communicatiespecialist heeft Brunel vele uitdagende opdrachten voor je. Of je nou gespecialiseerd bent in e-commerce, webanalyse, contentmarketing of SEA, er zijn mogelijkheden bij onze opdrachtgevers door het hele land. Binnen elk specialistisch deelgebied in marketing en communicatie hebben wij projecten, zowel in tijdelijk als in vast dienstverband.

Aan de slag als interim marketing en communicatiespecialist bij Brunel

Als interim marketing- en communicatiespecialist kom je in dienst van Brunel. Je maakt niet alleen gebruik van ons uitgebreide netwerk, je krijgt ook de mogelijkheid om vakinhoudelijke opleidingen en soft skills trainingen te volgen. Daarnaast organiseren we regelmatig inspirerende avonden waar je andere interim specialisten uit het vak kan ontmoeten.

Een interim opdracht via Brunel Marketing&Communicatie valt vaak binnen een van de volgende branches: banken, verzekeraars, FMCG, electronics, automotive, overheid, vrijetijdsbesteding, retail en de reisbranche.

Samen kijken we naar jouw wensen en gaan we op zoek naar de best mogelijk passende opdracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie?

Digital Professionals Marketing en Communicatie

Contact

Neem contact op met het Digital Marketing & Communicatie team om het te hebben over jouw carriere en de mogelijkheden bij Brunel.

digital@brunel.net

Upload je cv

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv