Webinar: 'De impact van digitale transformatie op organisatie, de mens en technologie'

Webinar: 'De impact van digitale transformatie op organisatie, de mens en technologie'

Datum donderdag, 11-6-2020 11:00
Tijd 11:00
Website Meld je hier aan

Op donderdag 11 juni van 11:00 - 12:00 uur neemt Menno Lanting u mee in de wereld van digitale transformatie. Aan de hand van het onderwerp ‘De impact van digitale transformatie op organisaties, de mens en technologie’, staan we niet alleen stil bij de huidige situatie, maar kijken we juist ook vooruit. Hoe draagt digitalisering bij aan de toekomstbestendigheid van u, uw team en uw organisatie?

Over Menno Lanting
Menno Lanting is auteur, spreker en autoriteit op het gebied van innovatie, organisatie en leiderschap. Een bijzondere mix van humor, praktijkvoorbeelden en onderbouwde cases zorgt ervoor dat zijn workshops en lezingen altijd drukbezocht worden.
Inmiddels lazen meer dan 100.000 mensen zijn bestsellers, waaronder ‘Connect!’, Managementboek van het Jaar en het in 2017 verschenen boek ‘De Disruptieparadox’ waarin hij een nuchtere kijk geeft op het modewoord ‘disruptie’.

Graag nodigen wij u uit om bij deze webinar aanwezig te zijn, meld je aan via de knop 'meld je hier aan' bovenaan de pagina. Zijn er vragen of onderwerpen die u tijdens de webinar aan bod wil laten komen? Voeg dit dan toe in het aanmeldformulier.