AUT in the Brunel office #3

Van 27 maart t/m 4 april staat de NVA Autismeweek 2021 gepland. Hierin vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) extra aandacht voor de ongeveer 200.000 mensen met autisme in ons land. Tijdens de Autismeweek, worden in het hele land (online) activiteiten georganiseerd worden.

De Brunel Foundation organiseert ook dit jaar weer een online versie van AUT in the Brunel office. Met dit initiatief wil Brunel mensen met autisme kennis laten maken met de Brunel organisatie en haar medewerkers, door op een open en eerlijke manier met elkaar in gesprek te gaan over het zoeken, vinden en behouden van werk. Welke prikkels ervaar jij tijdens een sollicitatiegesprek en/of in je werkomgeving en hoe zouden werkgevers jou hierin kunnen ondersteunen?

De kennismakingsgesprekken zullen telefonisch of online plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur.

Naast dat wij graag met jou kennismaken, kunnen wij je ook online verder helpen met het maken van bijvoorbeeld een heldere profielschets, informatie over de arbeidsmarkt, een pakkend cv of een update van je LinkedIn profiel. Mocht jij, naast het delen van jouw persoonlijke verhaal, hier behoefte aan hebben, laat ons dit dan zeker weten tijdens het kennismakingsgesprek.

Sta jij open voor een wederzijds kennismakingsgesprek met iemand van Brunel? In de Autismeweek of op een later moment?

 

Meld je aan