AUT in the Brunel office #online

Van 28 maart t/m 4 april stond de NVA Autismeweek 2020 gepland. Hierin vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) extra aandacht voor de ongeveer 200.000 mensen met autisme in ons land. Tijdens de Autismeweek, met als thema prikkels, zouden in het hele land activiteiten georganiseerd worden. In verband met de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 zijn veel van deze activiteiten helaas geannuleerd of uitgesteld.

De Brunel Foundation heeft ervoor gekozen om ‘AUT in the Brunel office’ wel door te laten gaan, hetzij in aangepaste vorm.

Met ‘AUT in the Brunel office wil Brunel mensen met autisme kennis laten maken met de Brunel organisatie en haar medewerkers, door op een open en eerlijke manier met elkaar in gesprek te gaan over het zoeken, vinden en behouden van werk. Welke prikkels ervaar jij tijdens een sollicitatiegesprek en/of in je werkomgeving en hoe zouden werkgevers jou hierin kunnen ondersteunen?

De kennismakingsgesprekken zullen in plaats van face-to-face, telefonisch of online plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur.

Naast dat wij graag met jou kennismaken, kunnen wij je ook online verder helpen met het maken van bijvoorbeeld een heldere profielschets, een pakkend cv of een update van je LinkedIn profiel. Mocht jij, naast het delen van jouw persoonlijke verhaal, hier behoefte aan hebben, laat ons dit dan zeker weten tijdens het kennismakingsgesprek.

Sta jij open voor een wederzijds kennismakingsgesprek met iemand van Brunel? In de Autismeweek of op een later moment.

Meld je aan