Detachering werktuigbouwkunde

Een detacheerder handelt in warm vlees, zo grapt een consultant bij Brunel. Brunel biedt zo veel meer dan een detacheringsbureau. De kwalificatie detachering past niet echt bij ons. Wij leveren de juiste vakspecialisten, werktuigbouw engineers, maintenance engineers, projectleiders of welke ander technisch geschoolde specialisten voor heel specifieke uitdagingen die onze klanten hebben. Wij steken heel veel tijd in het in kaart brengen van die markt, het vinden van de juiste specialisten, het up-to-date houden van hun kennis en het matchen van de juiste profielen bij de specifieke uitdagingen die onze opdrachtgevers hebben. Brunel neemt deze specialisten in dienst en is dan ook meer een werkgever van onder andere technisch personeel die hoge eisen stelt aan de uitdagingen in hun werk en de doorgroeimogelijkheden.

Brunel voor opdrachtgevers in de werktuigbouw

We leveren werktuigbouwkundigen aan bedrijven voor de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van machines en machineparken. Dat kan een flexibele capaciteitsoplossing zijn. Een extra paar ogen met up-to-date kennis van de mogelijkheden in de werktuigbouwkunde. Soms is dat een permanente invulling van een vacature met een kracht die de opdrachtgever zelf niet (gemakkelijk) kan vinden. Dat kan op allerlei gebied zijn. Denk Lean Manufacturing, het energiezuinig maken van een machinepark of het professionaliseren van geautomatiseerde bedrijfsprocessen met behulp van grote machines en apparaten. De meeste werktuigbouwkundigen die wij leveren, zijn bij ons in dienst. Bij uitzondering leveren wij ook ZZP’ers uit ons netwerk. Daarnaast verzorgen wij ook de persoonlijke coaching, bijscholing, trainingen en extra certificering van onze werktuigbouwkundigen. Dus wij leveren specialisten die zo veel mogelijk op de hoogte zijn van de laatste marktontwikkelingen en technische mogelijkheden in de branche van onze klanten.

Brunel als detacheerder en werkgever

Als je werktuigbouwkunde hebt gestudeerd aan een hbo of universiteit, dan kan je zelf prima een baan vinden. En toch, Brunel bewijst zijn toegevoegde waarde keer op keer. Hoe dat kan? Zelf kun je een organisatie prima kennen, van naam, van buiten. Brunel kent alle grote spelers van binnen. Wij zijn op de hoogte van de specifieke uitdagingen en kunnen zo een betere match maken tussen wat er nodig is en wat jij kunt bijdragen. Dat kan wel eens zijn bij een bedrijf waar jij niet direct aan denkt. Wij bieden opdrachten die passen bij jouw ervaring, kennisniveau en potentieel. Een opdracht via Brunel is dan ook geen eenmalige klus. Kies je voor Brunel, dan kies je voor een carrière. Wij nemen je in dienst. We stippelen samen een groeipad uit. Uiteraard krijg je daar ook budget voor. Zo bieden wij je een keur aan uitdagende en afwisselende opdrachtgevers en dito opdrachten, nu maar ook over een jaar of vijf jaar. Je kunt dus blijven leren, verbeteren, verdiepen, verbreden en groeien in jouw vakgebied.

Brunel als netwerker 

Wij werken voor aansprekende namen in de markt. ASML, Philips, Gasunie, Tatasteel, Siemens, Akzo. Brunel weet voor deze partijen de vaak lastig te vinden kandidaten wel op te sporen. Om dat goed te kunnen doen, verkennen wij continu de arbeidsmarkt en beschikbaarheid van de specialisten voor onze opdrachtgevers. Daarvoor gebruiken onze recruiters business intelligence tools en slimme data-analyses van big data. Wij gooien dus niet zomaar een sleepnet uit om te zien welke LinkedIn-profielen boven komen drijven. Wij steken serieuze tijd in die kwalitatieve zoektocht. En dat betaalt zich terug. Brunel weet zo waar de juiste kandidaten te krijgen zijn en of het profiel dat een klant zoekt, ook realistisch is in de markt. Dit doen wij overigens voor allerhande technische functies, zoals test engineers, PLC engineers, lead engineers, machinebouwers, werktuigkundigen, support engineers, design engineers, mechanical engineers, maintenance engineers en installatietechniek engineers. Voor jong talent hebben wij opleidingsprogramma's ontworpen in de vorm van engineering traineeships. Zie ons als een enorme Rolodex met het neusje van de zalm aan technische specialisten, maar niet als detacheringsbureau.