Detachering Werktuigbouwkunde

Als er íets is wat wij zeker weten, dan is het wel er altijd behoefte zal zijn naar Werktuigbouwkundigen met een gezonde dosis nieuwsgierigheid. De Engineeringsbranche staat immers nooit stil, en die continue verandering vraagt om specialisten die hun kennis graag up-to-date houden. Dus voor welke technische uitdaging u met uw bedrijf ook staat, wij hebben er de juiste specialisten voor in huis.

Kiezen voor detachering van Werktuigbouwkundigen betekent kiezen voor zekerheid. Of het nu gaat om de ontwikkeling van nieuwe installaties en machines, het beheer van complete installatieparken of om het management daaromheen: wij brengen u in contact met de juiste experts én wij zorgen ervoor dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Over vooruitdenken gesproken!

Op zoek naar goede specialisten? Carrière Werktuigbouwkunde

Brunel voor opdrachtgevers in de Werktuigbouw

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij zowel flexibele als structurele of zelfs permanente capaciteitsoplossingen bieden. Dus heeft u behoefte aan advies op het gebied van Lean Manufacturing, het energiezuinig maken van een machinepark of het professionaliseren van geautomatiseerde bedrijfsprocessen met behulp van grote machines en apparaten, wij denken met u mee. De meeste werktuigbouwkundigen uit ons netwerk zijn reeds bij ons in dienst, met uitzondering van de ZZP’ers.

Waar wij geen uitzondering in maken, is persoonlijke coaching, bijscholing, trainingen en extra certificering; dit verzorgen wij namelijk voor álle specialisten in ons netwerk. Zodat u altijd kunt rekenen op experts die op de hoogte zijn van de laatste marktontwikkelingen en de technische mogelijkheden in uw branche.

Detachering Werktuigbouwkunde: goed opgeleide professionals

Afhankelijk van uw ambities of technische vraagstukken beslissen we samen welke soort expertise het beste bij uw bedrijf past: een Mechanical Engineer, meerdere Design Engineers en Tekenaars, of misschien wel een Project Engineer samen met een Electrical Engineer. Allemaal professionals die gewerkt hebben aan de meest uiteenlopende projecten; van de ontwikkeling van medische installaties tot het ontwerpen van schepen. Vaak hebben ze via ons zelfs al ervaring opgedaan bij andere grote bedrijven, zoals ASML, Bilfinger Tebodin, Philips, BAM Services, HOMIJ of Engie. Hoe de detacheringsconstructie er voor uw bedrijf uitziet, bepaalt u zelf. U weet tenslotte het beste welke koers uw bedrijf vaart. Zoekt u Werktuigbouwkundigen op projectbasis? Of gaat u liever voor een samenwerking op de langere termijn? Ook als u nog niet zeker weet welke constructie of welk specialisme bij u past, gaan we graag met u in gesprek. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij namelijk ook op dit vlak gedegen advies geven.

Brunel als detacheerder, netwerker en werkgever

Hoe schaars een profiel ook is, wij zorgen voor een toekomstbestendig netwerk. Hiervoor verkennen wij continu de arbeidsmarkt en dus ook de beschikbaarheid van specialisten voor onze opdrachtgevers. Daarvoor gebruiken onze recruiters business intelligence tools en slimme data-analyses, onder andere gebaseerd op big data. De tijd die wij steken in deze kwalitatieve zoektocht betaalt zich altijd terug: zo weten wij niet alleen precies waar de juiste kandidaten te vinden zijn, maar ook of het profiel dat een opdrachtgever zoekt, wel realistisch is in de huidige markt. Of het nu gaat om junior, medior of senior professionals. Voor minder ervaren talent hebben wij overigens unieke opleidingsprogramma's ontworpen in de vorm van Engineering Traineeships.

Laten we nog even terugkomen op dat toekomstbestendige. Gaat u voor detachering Werktuigbouwkunde bij Brunel, dan werkt u met professionals die hun kennis continu verstevigen door deel te nemen aan vakinhoudelijke trainingen en kennissessies. Deze worden gegeven door de meest gerenommeerde opleidingsinstituten binnen de Engineeringsbranche, zodat u zeker weet dat u te maken heeft met kwaliteit. Welke cursussen ‘onze’ professionals bij ons volgen? Dat hangt af van hun expertise en ambities. Maar zo’n beetje elke Werktuigbouwkundige heeft baat bij extra kennis van:

  • SolidWorks
  • SolidEdge
  • Inventor
  • AutoCAD

Natuurlijk zijn soft skills minstens zo belangrijk! Daarom volgen onze Werktuigbouwkundigen ook trainingen en workshops in het kader van bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap en effectief debatteren.

Waarom wij detacheren

Wist u dat onze oprichter, Jan Brand, zélf Werktuigbouwkundige is? Hij studeerde aan de Technische Universiteit in Delft. In die stad richtte hij in 1975 Brunel op. Destijds legden wij alleen nog de focus op de Engineeringsbranche, maar we zetten algauw de stap naar bijvoorbeeld de financiële sector en de wereld van IT, HR, Legal en Marketing & Communicatie. Waarom we doen wat we doen? Wij vinden dat ambitieuze bedrijven het verdienen om te werken met de beste mensen en vice versa. Zij versterken elkaar namelijk, is onze ervaring. Grote stappen maak je als bedrijf alleen door te werken met professionals die vooruitkijken. Zelf ervaren wat de samenwerking met Brunel u brengt? Neem contact met ons op!