Technische detachering

Brunel is voor u de beste partner op het gebied van projectmanagement, recruitment en detachering. We zijn actief binnen de vakgebieden IT, Engineering, Finance & Risk, Insurance & Banking, Marketing & Communicatie en Legal. Als detacheringsbureau Engineering is Brunel gespecialiseerd in technische detachering. Wat dat betekent? Wij zoeken de meest geschikte kandidaten, engineers, calculators, werkvoorbereiders, werktuigbouwkundige, technische projectleiders, civiele technici, elektrotechneuten, tekenaars voor het vervullen van vacatures, consultancy en projectrealisatie. Dat doen wij voor allerlei aansprekende hightech klanten, voor industriële marktpartijen, voor ingenieursbureaus, voor aannemers, voor maritieme marktpartijen en voor overheidspartijen, zoals Rijkswaterstaat. Sinds de oprichting in 1975 door TU student Jan Brand is Brunel uitgegroeid tot een detacheringsbureau in 35 landen met meer dan 10.000 specialisten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast hebben we in Nederland kantoren in Groningen, Enschede, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Zo zijn lokaal aanwezig en regionale kennis van de markt. 

Technische projecten

Zo verzorg(d)en wij de technische detachering voor high brow projecten zoals de Zeesluis in IJmuiden, de verbouwing van de gehele Zuid-as, de wegverbreding Schiphol-Amsterdam-Almere. En dat voor grote opdrachtgevers. Denk daarbij aan aannemersbedrijf BAM, Boskalis, KWS, Strukton, Van Hattum & Blankevoort, Ballast Nedam, ABT, Antea Group, Arcadis, Royal Haskoning DHV, Homij, Engie, Bectro, Unica, Croon Wolter & Dros, J.P. van Eesteren en DIMCO.

Detachering bouw

Brunel heeft een breed aanbod van projecten. Dat geldt zeker in de bouw. Zo werken er via Brunel in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw specialisten, werktuigbouwers maar ook installateurs en elektrotechneuten van verschillende opleidingsniveaus (mbo, hbo, wo) en werkervaring (net van school of afgestudeerd tot 15 jaar+ carrière). De projecten zijn zeer divers. Denk aan een verbouwing van het Erasmus MC; een opknapbeurt van het ministerie van VROM; maar ook aan grote woningbouwprojecten (0 op de meter) of het upgraden/bouwen van tunnel-technische installaties. Dankzij dit grote aanbod kan een Bruneller zelf of samen met een loopbaancoach kiezen welke stappen en ervaring hij wil opdoen, met welke vakspecialisten hij/zij wil samenwerken en welk project daar het meest bij past. Die vrijheid vind je bij geen enkele andere werkgever.

Detachering civiele technische projecten (DBFM)

Wij hebben contacten en contracten met een groot aantal die in Nederland de grote, aansprekende projecten uitvoeren. Zo werk(t)en Brunellers aan de uitbreiding van de 2de Maasvlakte (inmiddels opgeleverd). En zijn er op dit moment civiel technische engineers via Brunel aan het werk bij: de bouw van de Zeesluis IJmuiden (OpenIJ consortium), de Rotterdamsebaan (BAM Infra); de bouw van de nieuwe Sluis Terneuzen; het aanleggen van de RijnlandRoute; de Blankenburgverbinding; het Zuidasdok; de nieuwe rijksweg tussen de A13 en de A16. Dat heeft een groot voordeel voor jou als civiel professional. Het maakt niet uit welke aannemer of consortium de aanbesteding heeft gewonnen. Kies Brunel als werkgever en je kunt aan de slag op alle huidige en/of toekomstige prestige projecten die Nederland vormgeven.

Detacheren en doorgroeien in de techniek

Brunel verzorgt overigens meer dan alleen de technische detachering voor allerlei engineers in de technische sector. Als wij een engineer detacheren, dan krijgt hij of zij ook alle mogelijkheden om zich verder te scholen. Daarbij maakt het niet uit of het een ervaren technisch professional is met veel jaren werkervaring die zoekt naar een interim klus of een junior die zoekt naar de beste vacature voor een starter. Eenmaal aan boord bij Brunel zijn er allerlei mogelijkheden om door te groeien en te werken aan verschillende projecten bij zeer diverse klanten.