Technische detachering

Bij Brunel bieden wij de oplossing voor uw personeelsvraagstuk op het gebied van engineering. Met ruim 40 jaar ervaring kennen wij de arbeidsmarkt door en door. Bovendien volgen we de trends op de voet. Zo weet u zeker dat u via Brunel een Engineering professional in huis haalt die uw team laat groeien. Zowel op het gebied van capaciteit als kennis. 

Als detacheringsbureau Engineering is Brunel gespecialiseerd in technische detachering. Wat dat betekent? Wij zoeken de meest geschikte kandidaten; engineers, calculators, werkvoorbereiders, werktuigbouwkundige, technische projectleiders, civiele technici, elektrotechneuten, tekenaars voor het vervullen van vacatures, consultancy en projectrealisatie. Dat doen wij voor allerlei aansprekende hightech klanten, voor industriële marktpartijen, voor ingenieursbureaus, voor aannemers, voor maritieme marktpartijen en voor overheidspartijen, zoals Rijkswaterstaat. 

Meer informatie over het detacheren van specialisten?

Sinds de oprichting in 1975 door TU student Jan Brand is Brunel uitgegroeid tot een detacheringsbureau in 44 landen met meer dan 14.500 specialisten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast hebben we in Nederland kantoren in Groningen, Enschede, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle. Zo zijn we lokaal aanwezig en hebben we regionale kennis van de markt. 

Technische projecten

De arbeidsmarkt is continu in beweging. Niet elk soort engineer is steeds beschikbaar. Wij helpen u om in te spelen op schaarste en op tijd de juiste professional voor u te vinden. U krijgt advies over een passend sourcing-model, zodat uw flexibele schil steeds voorzien is van de juiste kandidaten. We bieden verschillende vormen van outsourcing en onderzoeken graag met u welke het best past.

Projecten waar wij de technische detachering voor hebben gedaan zijn onder andere de Zeesluis in IJmuiden, de verbouwing van de gehele Zuid-As en de wegverbreding Schiphol-Amsterdam-Almere. 

Bij Brunel werken we met toonaangevende bedrijven zoals Tata Steel, BAM, Boskalis, KWS, Strukton, Van Hattum & Blankevoort, Ballast Nedam, ABT, Antea Group, Arcadis, Royal Haskoning DHV, Homij, Engie, Bectro, Unica, Croon Wolter & Dros, J.P. van Eesteren en DIMCO.

Detachering bouw

Brunel heeft een breed aanbod van projecten. Dat geldt zeker in de bouw. Zo werken er via Brunel in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw specialisten, werktuigbouwers maar ook installateurs en elektrotechneuten van verschillende opleidingsniveaus (mbo, hbo, wo) en werkervaring (net van school of afgestudeerd tot 15 jaar+ carrière). De projecten zijn zeer divers. Denk aan een verbouwing van het Erasmus MC; een opknapbeurt van het ministerie van VROM; maar ook aan grote woningbouwprojecten (0 op de meter) of het upgraden/bouwen van tunnel-technische installaties. Dankzij dit grote aanbod kan een technisch specialist bij Brunel zelf of samen met een loopbaancoach kiezen welke stappen en ervaring hij wil opdoen, met welke vakspecialisten hij/zij wil samenwerken en welk project daar het meest bij past. 

Detachering civiele technische projecten (DBFM)

Wij hebben contacten en contracten met een groot aantal die in Nederland de grote, aansprekende projecten uitvoeren. Zo werkten onze specialisten aan de uitbreiding van de Tweede Maasvlakte. Momenteel zijn er civiel technische engineers via Brunel aan het werk bij: de bouw van de Zeesluis IJmuiden (OpenIJ consortium), de Rotterdamsebaan (BAM Infra); de bouw van de nieuwe Sluis Terneuzen; het aanleggen van de RijnlandRoute; de Blankenburgverbinding; het Zuidasdok; de nieuwe rijksweg tussen de A13 en de A16.

Detacheren en doorgroeien in de techniek

Brunel verzorgt overigens meer dan alleen de technische detachering voor allerlei engineers in de technische sector. Als wij een engineer detacheren, dan krijgt hij of zij ook alle mogelijkheden om zich verder te scholen. Daarbij maakt het niet uit of het een ervaren technisch professional is met veel jaren werkervaring die zoekt naar een interim klus of een junior die zoekt naar de beste vacature voor een starter. Eenmaal aan boord bij Brunel zijn er allerlei mogelijkheden om door te groeien en te werken aan verschillende projecten bij zeer diverse klanten.

Overige oplossingen voor uw organisatie

Als detacheringsbureau leveren wij extra capaciteit aan uw bedrijf. Dit kan tijdelijk of permanent zijn, of als flexibele schil van extra personeel. Maar wij bieden meer dan detachering. Bij Brunel hebben we verschillende oplossingen voor uw capaciteitsvraagstukken en technische problemen. Van grote projecten, het bemensen van hele afdelingen tot aan de regie over het gehele inhuurproces, met ons maatwerk & advies traject voegen wij waarde toe aan uw organisatie. Meer weten over onze technische oplossingen?

Wilt u niet meer voor personele verrassingen komen te staan en altijd zeker zijn van een optimale bezetting? Neem dan vandaag nog contact op en ervaar wat Brunel voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem contact met ons op