Detachering Content Marketeer

Rosa is een creatieve Marketing- Communicatiespecialist met 3 jaar werkervaring die goed zelfstandig kan werken. Ze is een hardwerkende teamplayer en op haar best in een enthousiast en gedreven team. De afgelopen 8 maanden heeft Rosa diverse projecten en werkzaamheden uitgevoerd tijdens haar rol als Interim Content Specialist op de marketingafdeling van Brunel. Ze heeft tijdens haar studie Communicatiewetenschap als Communicatieprofessional gewerkt voor het platform voor de Hippe Vegetariër. 

Rosa was als Content Specialist bij Brunel onder andere verantwoordelijk voor het bedenken van effectieve (SEO) content items- en reeksen, de uitvoering hiervan, en het opzetten en uitvoeren van fotografie- en videoprojecten. Ze krijgt veel energie van het maken van de vertaalslag van een verkoopplan naar een effectief contentplan.

Met haar journalistieke achtergrond heeft Rosa een vlotte pen met een sterke focus op online. Daarbij heeft zij ervaring met diverse CRM systemen en campagnematig werken. Rosa snapt goed hoe ze zich kan inleven in diverse doelgroepen, waarmee ze door middel van authentieke (SEO) content en tone-of-voice de juiste snaar bij de doelgroep weet te raken. Door middel van haar analyse-talent maakt Rosa een weloverwogen keuze in het inzetten van de juiste kanalen, structuur en opbouw van de content, voor de juiste doelgroep en het juiste moment. Zo tovert ze bij zowel de klanten als collega’s een lach op het gezicht. 

Rosa is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking, neem dan direct contact op met consultant Liliane. 

Liliane de Voogd

Liliane de Voogd

Recruitment Consultant

l.de.voogd@brunel.net

+31612096197