Detachering Marketing Manager

My-Linh heeft voor diverse corporates gewerkt, bij o.a. Groupe PSA, Unilever Food Solutions, Microsoft, Xerox en UPC. Hier heeft ze diverse interim functies gedaan, waardoor ze in een korte tijd snel zaken op kan pakken en direct resultaat kan leveren. My-Linh heeft bij Groupe PSA als Marketing & Communicatie Manager van DS Automobiles Nederland een uitdagende interim opdracht gedaan met veel verantwoordelijkheden en hoge werkdruk, waar ze met succes alle ballen in de lucht hield en goed wist te schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Dit bewijst hoe efficiënt en effectief ze te werk gaat. 

My-Linh heeft kennis van zaken op het gebied van marcom plannen maken en implementeren, campagne marketing, proposities ontwikkelen, productontwikkeling, eventmanagement en branding. Ze is een mensenmens, goede relaties opbouwen en draagvlak creëren is voor haar geen onbekend terrein. Stakeholdermanagement gaat haar dan ook goed af. Daarnaast heeft ze projectmanagement werkzaamheden verricht aan zowel klant- als bureauzijde. 

My-Linh’s kracht is dat ze enorm gedreven en resultaatgericht is. Ze is gefocust op de doelstellingen en wilt die ook graag met succes behalen. Ze is een doorzetter en bedenkt creatieve oplossingen als het even tegenzit.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking, neem dan direct contact op met consultant Liliane.

Liliane de Voogd

Liliane de Voogd

Recruitment Consultant

l.de.voogd@brunel.net

+31612096197