Detachering Product Owner

Marieke is een allround digital marketing expert, met ruime Product Owner ervaring. Met haar 15 jaar ervaring maakt zij zich een onderwerp snel eigen en creeert zij snel waarde in een team. 

Marieke heeft de afgelopen jaren met veel succes gewerkt bij bedrijven als Sanoma, ABN AMRO Bank, Stater en KPN. Als Product Owner en Online Product Manager heeft zij waarde gecreeerd voor de klanten van deze corporates. Daarnaast weet zij goed prioriteiten te stellen en is zij bewezen succesvol in stakeholdermanagement. 

Bij Sanoma heeft zij gedurende acht jaar op verschillende afdelingen websites, mobiele applicaties en online communicatie gebouwd en geoptimaliseerd. Hier heeft zij in de rol van Product Owner nauw samengewerkt met IT (intern en extern, nationaal en internationaal) en de principes van Scrummen eigen gemaakt. 
Op de e-commerce afdeling van ABN AMRO was zij verantwoordelijk voor kanaalsturing voor hypotheekklanten. Door het optimaliseren van de customer journey of het implementeren van nieuwe proposities slaagde zij erin om meer klanten richting het online self service kanaal te bewegen. Daarnaast heeft zij in het team de agile werkwijze uitgewerkt en uitgerold, waardoor het team nog meer klantwaarde kpn ontwikkelen. 
Als Product Owner bij Stater heeft zij met haar dev ops team voor digitale innovatie in hypotheek acceptatie gezorgd. Een complex stakeholder landschap vroeg om een strakke structuur en communicatie. Tijdens haar opdracht heeft zij de samenwerking met de stakeholders verbeterd en ook hier gezorgd voor meer klantwaarde.

Marieke is een enthousiaste medewerker die zich materie en programma's snel eigen maakt met een ' let's do this' mentaliteit. Door haar brede en ruime ervaring zal ze veel kennis meenemen en een opracht naar een hoger niveau tillen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking, neem dan direct contact op met consultant Victorie.

Victorie Feenstra

Recruitment Consultant

v.feenstra@brunel.net

+31612086688