Detachering Online Marketeer

Hij heeft de afgelopen jaren met veel succes gewerkt bij merken als Delta Lloyd, ING, Athlon en Nuon. Door zijn corporate ervaring weet hij goed prioriteiten te stellen en is hij bewezen succesvol in stakeholdermanagement. Hij heeft als contentspecialist ook de nodige ervaring met het opstellen en uitwerken van contentstrategieën, het schrijven van SEO-content en het analyseren van klantdata. Ook heeft Jasper veel kennis van diverse contentmanagement-systemen en heeft ook ervaring met het trainen van interne en externe stakeholders.

Hij heeft bij Delta Lloyd het CMS Tridion eigen gemaakt in zijn rol als functioneel beheerder. Hij heeft veel redacteuren opgeleid in het gebruiken van Tridion. Als online communicatieadviseur heeft Jasper bij Delta Lloyd gewerkt aan zoekmachine geoptimaliseerde content en heeft een nieuwe inrichting van Tridion geïmplementeerd op een nieuwe online omgeving. Bij ING heeft Jasper aan de wieg gestaan van de implementatie van het Financieel Fit-thema binnen ING. Hij heeft daarbij als webredacteur en contentmanager een belangrijke rol gespeeld bij het opstellen van de nieuwe contentstrategie. Bij Nuon heeft Jasper binnen het mkb-team met doelgroepsegmentatie de content en campagnes op de juiste doelgroep afgestemd. Ook heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de transitie van de mkb- en b2b-sites naar één zakelijk Vattenfall-domein.

Jasper heeft een 'getting the job done'-mentaliteit, is enthousiast, online breed inzetbaar en kan door zijn kennis en ervaring nét dat stukje extra geven dat nodig is om de opdracht tot een groot succes te maken.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking, neem dan direct contact op met consultant Yara.

Yara de Graaff

Recruitment Consultant

y.de.graaff@brunel.net

+31683054149