Detachering Digital Marketingspecialist

Om het hoogst mogelijk resultaat te behalen werkt Dafne secuur, met oog voor detail, en is zij ondernemend doordat zij oplossingen en verbeteringen initieert. Hierbij weet Dafne mensen makkelijk te overtuigen op basis van data en presentatie skills. 

Haar ervaring in het online veld is het ontwikkelen, beheren en implementeren van online marketing- en communicatiecampagnes op basis van een multichannel strategie, met als (eind)doel het verhogen van conversie. De totale (online) marketingstrategie vertaalt Dafne eenvoudig naar een concreet jaarplan. Verder is Dafne zeer vaardig met email marketing en CMS-beheer. Daarnaast werkt zij graag (deels) in een team van marketingspecialisten om zo kennis uit te wisselen en samen te sparren om nog betere campagnes neer te zetten. Dafne heeft zowel aan de bureauzijde (Online Marketing Consultant) als klantzijde (Allround Marketeer) gewerkt. Hierdoor heeft Dafne een brede kennis opgebouwd, bekijkt zij online marketing vanuit verschillende perspectieven en is zij gewend om te schakelen met verschillende partners en leveranciers (B2B). In haar laatste functie bij een intermediair voor bedrijfsfitness werkte Dafne nauw samen met sales-, relatiebeheer- en servicemedewerkers om zo optimaal in de behoefte van de klant te kunnen voorzien. 

Ervaring met email marketing, social advertising, Google Ads, Google Analytics, CMS-beheer (Joomla, WordPress), content creatie (copy & beeld) & customer journey optimalisatie.

Dafne is daadkrachtig, ondernemend, creatief en resultaatgericht.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking, neem dan direct contact op met consultant Victorie.

Victorie Feenstra

Recruitment Consultant

v.feenstra@brunel.net

+31612086688