Detachering CRM Marketeer

Annet begon haar carrière aan bureauzijde en heeft hierdoor met succes gewerkt voor merken als de Goede Doelen Loterij, ABN-AMRO, ICS, KMPG, ONVZ, Kluwer en PON. Door het bedienen van meerdere klanten tegelijk is Annet bedreven in het stellen van prioriteiten, het bewaren van overzicht en in het bewaken van deadlines. Zij heeft als Senior Email Marketeer zeer veel ervaring met het opstellen en uitvoeren van emailmarketingstrategieën, projectmanagement, migraties van systemen en het automatiseren van customer journeys. Annet is ook een expert in het rapporteren en analyseren van data, het opstellen van testplannen, en het ontwikkelen van formulieren voor aanmeldt, wijzig en afmeldprocessen. 

Annet is bekwaam in verschillende Email Server Provider systemen, zoals Tripolis, Selligent, Corpernica en Salesforce Marketing Cloud. Zij heeft zowel interne als externe stakeholders hierin getraind. 

Na 5 jaar bureauzijde heeft Annet de overstap naar klantzijde gemaakt. Als CRM Marketeer bij de Hema was zij verantwoordelijk voor de emailcoördinatie en planning van alle Hema labels in verschillende landen. Zij heeft o.a. een bijdrage mogen leveren aan het ‘meer’ Hema loyaliteitsprogramma met de implementatie van segmenten op basis van het aankoopgedrag, de verjaardagsjourney geoptimaliseerd en bestaande processen verbeterd. Als CRM Marketeer bij CoolCat was zij verantwoordelijk voor leadgeneraties campagnes, optimalisatie van emailtemplates en het door ontwikkelen van de webshop. 

Annet heeft een kritische en scherpe blik, is enthousiast, communicatief vaardig, sensitief, verantwoordelijk en zorgt ervoor dat projecten binnen budget blijven en deadlines worden gehaald. 

Wil je meer weten over deze topper of een vrijblijvende kennismaking? Neem dan direct contact op met consultant Victorie.

Victorie Feenstra

Recruitment Consultant

v.feenstra@brunel.net

+31612086688