Marketing & Communicatie specialisten

Detachering is een oplossing voor uw organisatie als u op tijdelijke basis één of meerdere specialisten wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit uw reguliere bezetting afwezig zijn door ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit - zoals tijdens een project of een piekmoment - kan de aanpak van Brunel als detacheringsbureau uitkomst bieden. Om u snel in deze tijdelijke behoefte te voorzien hebben we een aantal direct beschikbare specialisten klaar staan.

Jasper

Jasper is een creatieve allround online professional met een technische achtergrond. Hij is een online alleskunner met meer dan 10 jaar ervaring.

Hij heeft de afgelopen jaren met veel succes gewerkt bij merken als Delta Lloyd, ING, Athlon en Nuon. Door zijn corporate ervaring weet hij goed prioriteiten te stellen en is hij bewezen succesvol in stakeholdermanagement. Hij heeft als contentspecialist ook de nodige ervaring met het opstellen en uitwerken van contentstrategieën, het schrijven van SEO-content en het analyseren van klantdata. Ook heeft Jasper veel kennis van diverse contentmanagement-systemen en heeft ook ervaring met het trainen van interne en externe stakeholders.

Hij heeft bij Delta Lloyd het CMS Tridion eigen gemaakt in zijn rol als functioneel beheerder. Hij heeft veel redacteuren opgeleid in het gebruiken van Tridion. Als online communicatieadviseur heeft Jasper bij Delta Lloyd gewerkt aan zoekmachine geoptimaliseerde content en heeft een nieuwe inrichting van Tridion geïmplementeerd op een nieuwe online omgeving. Bij ING heeft Jasper aan de wieg gestaan van de implementatie van het Financieel Fit-thema binnen ING. Hij heeft daarbij als webredacteur en contentmanager een belangrijke rol gespeeld bij het opstellen van de nieuwe contentstrategie. Bij Nuon heeft Jasper binnen het mkb-team met doelgroepsegmentatie de content en campagnes op de juiste doelgroep afgestemd. Ook heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de transitie van de mkb- en b2b-sites naar één zakelijk Vattenfall-domein.

Jasper heeft een 'getting the job done'-mentaliteit, is enthousiast, online breed inzetbaar en kan door zijn kennis en ervaring nét dat stukje extra geven dat nodig is om de opdracht tot een groot succes te maken.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking, neem dan direct contact op met consultant Yara.

Yara de Graaff

Recruitment Consultant

y.de.graaff@brunel.net

+31683054149

Dafne

Dafne is een ambitieuze allround digital marketingspecialist met ruim 2 jaar ervaring in het online veld en gedreven om te blijven werken aan haar competenties.

Om het hoogst mogelijk resultaat te behalen werkt Dafne secuur, met oog voor detail, en is zij ondernemend doordat zij oplossingen en verbeteringen initieert. Hierbij weet Dafne mensen makkelijk te overtuigen op basis van data en presentatie skills. 

Haar ervaring in het online veld is het ontwikkelen, beheren en implementeren van online marketing- en communicatiecampagnes op basis van een multichannel strategie, met als (eind)doel het verhogen van conversie. De totale (online) marketingstrategie vertaalt Dafne eenvoudig naar een concreet jaarplan. Verder is Dafne zeer vaardig met email marketing en CMS-beheer. Daarnaast werkt zij graag (deels) in een team van marketingspecialisten om zo kennis uit te wisselen en samen te sparren om nog betere campagnes neer te zetten. Dafne heeft zowel aan de bureauzijde (Online Marketing Consultant) als klantzijde (Allround Marketeer) gewerkt. Hierdoor heeft Dafne een brede kennis opgebouwd, bekijkt zij online marketing vanuit verschillende perspectieven en is zij gewend om te schakelen met verschillende partners en leveranciers (B2B). In haar laatste functie bij een intermediair voor bedrijfsfitness werkte Dafne nauw samen met sales-, relatiebeheer- en servicemedewerkers om zo optimaal in de behoefte van de klant te kunnen voorzien. 

Ervaring met email marketing, social advertising, Google Ads, Google Analytics, CMS-beheer (Joomla, WordPress), content creatie (copy & beeld) & customer journey optimalisatie.

Dafne is daadkrachtig, ondernemend, creatief en resultaatgericht.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking, neem dan direct contact op met consultant Victorie.

Annet

Annet is een energieke, nieuwsgierige allround digital marketingspecialist met ruim 7 jaar ervaring in het online speelveld. 

Zij begon haar carrière aan bureauzijde en heeft hierdoor met succes gewerkt voor merken als de Goede Doelen Loterij, ABN-AMRO, ICS, KMPG, ONVZ, Kluwer en PON. Door het bedienen van meerdere klanten tegelijk is Annet bedreven in het stellen van prioriteiten, het bewaren van overzicht en in het bewaken van deadlines. Zij heeft als Senior Email Marketeer zeer veel ervaring met het opstellen en uitvoeren van emailmarketingstrategieën, projectmanagement, migraties van systemen en het automatiseren van customer journeys. Annet is ook een expert in het rapporteren en analyseren van data, het opstellen van testplannen, en het ontwikkelen van formulieren voor aanmeldt, wijzig en afmeldprocessen. 

Annet is bekwaam in verschillende Email Server Provider systemen, zoals Tripolis, Selligent, Corpernica en Salesforce Marketing Cloud. Zij heeft zowel interne als externe stakeholders hierin getraind. 

Na 5 jaar bureauzijde heeft Annet de overstap naar klantzijde gemaakt. Als CRM Marketeer bij de Hema was zij verantwoordelijk voor de emailcoördinatie en planning van alle Hema labels in verschillende landen. Zij heeft o.a. een bijdrage mogen leveren aan het ‘meer’ Hema loyaliteitsprogramma met de implementatie van segmenten op basis van het aankoopgedrag, de verjaardagsjourney geoptimaliseerd en bestaande processen verbeterd. Als CRM Marketeer bij CoolCat was zij verantwoordelijk voor leadgeneraties campagnes, optimalisatie van emailtemplates en het door ontwikkelen van de webshop. 

Annet heeft een kritische en scherpe blik, is enthousiast, communicatief vaardig, sensitief, verantwoordelijk en zorgt ervoor dat projecten binnen budget blijven en deadlines worden gehaald. 

Wil je meer weten over deze topper of een vrijblijvende kennismaking? Neem dan direct contact op met consultant Victorie. 

Victorie Feenstra

Recruitment Consultant

v.feenstra@brunel.net

+31612086688