Detachering Marketing en Communicatie

Bij Brunel helpen wij u met het invullen van al uw vacatures op het gebied van Online Marketing. Omdat technologische ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen, wordt de behoefte aan Digital Professionals steeds groter. Wij stellen graag de beste Digitale Specialisten aan u voor. Zodat u alle capaciteit en kennis in huis hebt om digitaal te groeien. Ook bieden wij ondersteuning bij het optimaliseren van de digitale positie van uw bedrijf, of bij het volledig opzetten van digitale kanalen.

Meer informatie over detacheren?

Onze klanten hebben ons de afgelopen jaren gewaardeerd met een 8+ voor leveringszekerheid, kwaliteit, begeleiding en service.

Marketing- en Communicatiespecialisten

Bij Brunel beschikken we over een breed netwerk van specialisten. Van junior via medior tot senior, voor elke positie hebben wij de best passende specialist voor u. Hieronder vindt u een overzicht van alle Marketingfuncties waarin wij momenteel specialisten bemiddelen:

Marketing
Development Communicatie Analytics Design
Ecommerce/Online Marketing Manager Online Projectleider (Online) Communicatie Manager Webanalist UX Specialist
Propositie Marketeer Product Manager (Online) Campagne Manager Data Scientist Visual Design
Growth Hacker Product Owner (Online) Copywriter (Online) Data Analist
Conversie Optimalisatie Specialist (CRO) Digitaal Strateeg (Online) Mediamanager Database Marketeer
(Online) Marketeer     CRM Marketeer  
Content Marketeer        

 

Wij detacheren onze specialisten in de meest uiteenlopende branches. Hierbij kunt u denken aan banken, verzekeraars en FMCG, maar ook aan Electronics, Automotive, de overheid, vrijetijdsbesteding, retail en de reisbranche.

Detachering marketing en communicatie op interim opdrachten

Bij Brunel gaan resultaatgerichtheid, ondernemerschap en een excellente operationele uitvoering hand in hand met vertrouwen, persoonlijke aandacht en interesse voor elkaar. Ook lopen wij voorop als het gaat om recruitment-tooling en -technologieën, wat zorgt voor een efficiënt en effectief recruitmentproces. Op deze manier zorgen wij altijd voor een perfecte match: de juiste professional voor elk vraagstuk.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het opzetten en optimaliseren van digitale proposities en kanalen kunnen wij voor u het verschil maken en de beste digitale specialisten aan u voorstellen. Wij zorgen voor een passende match wat betreft expertise én de cultuur van uw organisatie. Dit kan op individuele basis, op interim basis en op projectbasis. We geven u inzicht in de haalbaarheid van de invulling van uw vacatures en de benchmarks die de markt laat zien. Zo krijgt u van ons een helder advies over het invullen van uw personeelsvraagstuk tegen transparante voorwaarden. Wij delen graag onze kennis en staan open voor een samenwerking met derden om u de beste oplossing te bieden.

Wij verzorgen het volledige traject voor u. Van de eerste kennismaking met kandidaten tot en met de start en de persoonlijke begeleiding van uw nieuwe collega. Zo kunt u zich blijven richten op uw expertise en uw bedrijfsdoelstellingen.

Interim digital marketing professionals

Detacheren en doorgroeien

Bij Brunel doen we meer dan alleen het detacheren van onze Marketing- en Communicatiespecialisten. Een Marketingspecialist die bij Brunel in dienst treedt, krijgt alle mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen door het volgen van vakinhoudelijke en/of softskill-trainingen. Hierbij kunt u denken aan een trainingen op het gebied van coaching, presentatietechnieken en over het geven en ontvangen van feedback. Of het nu gaat om ervaren professionals of om talenten die aan het begin van hun carrière staan, wij bieden al onze professionals ruime mogelijkheden om zich te blijven ontwikkelen. Daarnaast organiseren wij regelmatig kennis-en netwerkbijeenkomsten waar onze medewerkers in een informele setting met andere professionals hun kennis en ervaring uit de praktijk kunnen uitwisselen.

Overige oplossingen voor uw organisatie

Als detacheringsbureau leveren wij extra capaciteit aan uw bedrijf: tijdelijk, permanent of als flexibele schil. Maar wij bieden meer dan detachering alleen. Bij Brunel hebben we verschillende oplossingen voor al uw capaciteitsvraagstukken. Van grote projecten, het bemensen van hele afdelingen tot aan de regie over het gehele inhuurproces, met ons Maatwerk & Adviestraject voegen wij waarde toe aan uw organisatie.

Wilt u niet meer voor personele verrassingen komen te staan en altijd zeker zijn van een optimale bezetting? Neem dan vandaag nog contact op en ervaar wat Brunel voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem contact met ons op