Marketing en communicatie detachering

Detachering marketing en communicatie

Bij Brunel helpen wij u met het invullen van uw online marketing vacatures. Snelle technologische ontwikkelingen zorgen voor meer behoefte aan digitale professionals. Wij stellen graag de beste digitale specialisten aan u voor. Zo heeft u de capaciteit en kennis in huis om digitaal te groeien. Ook optimaliseren we uw digitale positie of zetten we digitale kanalen volledig voor u op. 

Onze klanten hebben ons de afgelopen jaren gewaardeerd met een 8+ voor leveringszekerheid, kwaliteit, begeleiding en service.

Marketing- en communicatiespecialisten

Wij hebben een breed portfolio aan specialisten bij Brunel. Van junior tot senior, voor elke positie hebben wij een passende specialist. Hieronder vindt u een overzicht van alle functies waarin wij momenteel specialisten bemiddelen:

Marketing Development Communicatie Analytics Design
Ecommerce/Online Marketing Manager
Business Developer
Online Communicatie Manager
Webanalist
UX Specialist
Propositie Marketeer
Product Manager
Online Campagne Manager
Data Scientist
Visual Design
Growth Hacker
Product Owner
Online Copywriter
Online Data Analist

Conversie Optimalisatie Specialist (CRO)
Digitaal Strateeg
Online Mediamanager
Database Marketeer

Online Marketeer
Online Projectleider/ Programma Manager

CRM Marketeer

SEA/SEO Specialist  

Content Marketeer        

Wij detacheren onze specialisten in uiteenlopende branches zoals banken, verzekeraars, FMCG, electronics, automotive, overheid, vrijetijdsbesteding, retail en de reisbranche. 

Detachering marketing en communicatie op interim opdrachten

Bij Brunel gaan resultaatgerichtheid, ondernemerschap en een excellente operationele uitvoering hand in hand met vertrouwen, persoonlijke aandacht in interesse voor elkaar. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u altijd de perfecte match heeft met onze ambitieuze professionals. Brunel loopt voorop in recruitmentechnologieën en heeft hierdoor een efficiënt en effectief recruitmentproces. 

Met jarenlange ervaring in het opzetten en optimaliseren van digitale proposities en kanalen kunnen wij voor u het verschil maken en de beste digitale specialisten leveren op interim basis. Wij zorgen voor een passende match op expertise en de cultuur van uw organisatie. Dit kan op individuele- en op projectbasis. We geven u inzicht in de haalbaarheid van de invulling van vacatures en de benchmarks van de markt. Zo krijgt u een helder advies over het invullen van uw personeelsvraagstuk tegen transparante voorwaarden. Wij delen graag onze kennis en staan open voor een samenwerking met derden om de beste oplossing te bieden.

Wij verzorgen het traject volledig. Van de eerste kennismaking met kandidaten tot de start en persoonlijke begeleiding van uw nieuwe collega. Zo kunt u zich richten op uw expertise en bedrijfsdoelstellingen.

Digital professionals
/nl-nl/voor-opdrachtgevers/digital-professionals

Interim digital marketing professionals

Detacheren en doorgroeien

Bij Brunel doen we meer dan alleen het detacheren voor onze marketing- en communicatiespecialisten. Een marketingspecialist die bij Brunel in dienst treedt krijgt alle mogelijkheden om zichzelf verder ontwikkelen door het volgen van vakinhoudelijke of softskill trainingen. Hierbij kun je denken aan trainingen in presenteren, feedback geven en coaching. Wij bieden ruime mogelijkheden voor het ontwikkelen van zowel ervaren professionals als talenten die aan het begin van hun carrière staan. Daarnaast organiseren wij regelmatig kennis-en netwerkbijeenkomsten waar onze medewerkers in een informele sfeer met andere professionals hun kennis en ervaring uit de praktijk kunnen uitwisselen. 

Overige oplossingen voor uw organisatie

Als detacheringsbureau leveren wij extra capaciteit aan uw bedrijf. Dit kan tijdelijk of permanent zijn, of als flexibele schil van extra personeel. Maar wij bieden meer dan detachering. Bij Brunel hebben we verschillende oplossingen voor uw capaciteitsvraagstukken. Van grote projecten, het bemensen van hele afdelingen tot aan de regie over het gehele inhuurproces, met ons maatwerk & advies traject voegen wij waarde toe aan uw organisatie.  

  • Wilt u niet meer voor personele verrassingen komen te staan en altijd zeker zijn van een optimale bezetting? Neem dan vandaag nog contact op en ervaar wat Brunel voor uw bedrijf kan betekenen.

    Neem contact met ons op