Marketing en communicatie detachering

Detachering marketing en communicatie

Brunel is voor u de beste partner op het gebied van projectmanagement, recruitment en detachering. We zijn actief binnen de vakgebieden IT, Engineering, Finance & Risk, Insurance & Banking, Marketing & Communicatie en Legal. Als detacheringsbureau marketing en communicatie detacheren wij marketing en communicatie professionals. Het is onze missie om de dromen en ambities van onze medewerkers te verbinden met flexibele en structurele personeelsoplossingen voor onze opdrachtgevers. Geluk, groei en succes voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers stellen wij centraal.

Detachering marketing en communicatie op interim opdrachten 

Bij Brunel gaan resultaatgerichtheid, ondernemerschap en een excellente operationele uitvoering hand in hand met vertrouwen, persoonlijke aandacht in interesse voor elkaar. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u altijd de perfecte match heeft met onze ambitieuze professionals. Brunel loopt voorop in recruitmentechnologiën en heeft hierdoor een efficiënt en effectief recruitmentproces. Door middel van maatwerk, advies en actuele arbeidsmarktkennis helpen wij u invulling te geven aan strategische en operationele personeelsbehoefte. Via detachering koppelen wij u graag aan de beste marketing en communicatieprofessionals zodat u uw online en offline doelen kunt behalen. 

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij de interim invulling van digital marketing vacatures. Met jarenlange ervaring in het opzetten en optimaliseren van digitale proposities en kanalen kunnen wij voor u het verschil maken en de beste digitale specialisten leveren op interim basis. Wij zorgen voor een passende match op expertise en cultuur van uw organisatie. Dit kan op individuele- of projectbasis en uiteraard gebeurt dit op een agile manier met de kennis en expertise van nu en morgen.

Wilt u het klantgericht denken in uw bedrijf verbeteren? Of de effectiviteit van een team verhogen? Wij kunnen u helpen met deze trajecten. Naast het leveren van interim professionals, leveren wij ook expert teams die deze complete trajecten verzorgen. Van analyse en advies tot implementatie. 

Gedetacheerd worden op marketing communicatie opdrachten?

Wij zijn altijd op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor functies zoals online marketeer, content marketeer, communicatiespecialist, marketing manager, productmanager en meer marketing en communicatie posities. Als Brunelmedewerkers kunnen we je detacheren in uiteenlopende branches zoals banken, verzekeraars, FMCG, electronics, automotive, overheid, vrijetijdsbesteding, retail en de reisbranche. Brunel heeft een focus op digital functies zoals product owner, UX designer, growth hacker, web analist en datascientist. Wanneer je in dienst treed bij Brunel ga je aan de slag bij een top 500 bedrijf in Nederland, zoals ABN AMRO, Philips of ING.

Detacheren en doorgroeien

Brunel verzorgt overigens meer dan alleen de detachering voor marketing en communicatie professionals. De professionals die bij ons in dienst zijn krijgen alle mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het doen van vakinhoudelijke opleidingen of soft skills trainingen. Wij bieden ruime mogelijkheden voor het ontwikkelen van zowel ervaren professionals als talenten die aan het begin van hun carrière staan.