Juridische detachering Brunel

Juridische detachering

Brunel is uw partner op het gebied van projectmanagement, recruitment en detachering. Als juridisch detacheringsbureau zijn wij gespecialiseerd in de detachering van juridische professionals voor functies binnen elk specialistisch, juridisch deelgebied, zowel binnen de (Rijks)overheid als het bedrijfsleven.

Het is onze missie om dromen en ambities van onze medewerkers te verbinden met flexibele en structurele personeelsoplossingen voor onze opdrachtgevers binnen de juridische dienstverlening.

Sinds de oprichting in 1975 is Brunel uitgegroeid tot een detacheringsbureau in 35 landen met meer dan 10.000 in verschillende vakgebieden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast hebben we in Nederland kantoren in Groningen, Enschede, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.

Diensten voor bedrijven    Carrièremogelijkheden voor juristen

Voor opdrachtgevers - detachering van juristen

Bij Brunel gaan resultaatgerichtheid, ondernemerschap en een excellente operationele uitvoering hand in hand met vertrouwen, persoonlijke aandacht en interesse voor elkaar. Wij zorgen ervoor dat u altijd de perfecte match heeft met onze ambitieuze juridische professionals. Brunel loopt voorop in recruitmenttechnologieën, wij hebben hierdoor een efficiënt en effectief recruitmentproces. Door middel van maatwerk, advies en actuele arbeidskennis helpen wij u invulling te geven aan strategische en operationele personeelsbehoefte. Via detachering koppelen wij u aan de beste juridische professionals om zo uw bedrijfsdoelen te behalen.

Detacheren en doorgroeien

Brunel verzorgt meer dan alleen de detachering van juridische professionals. Specialisten die bij ons in dienst zijn krijgen de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen door het volgen van vakinhoudelijke opleidingen en soft skill trainingen. Wij bieden ruime mogelijkheden voor het ontwikkelen van zowel ervaren professionals als talenten die aan het begin van hun carrière staan. Daarnaast organiseren wij regelmatig kennis- en netwerkbijeenkomsten waar onze juristen in een informele sfeer met andere juristen kennis en ervaring uit de praktijk kunnen uitwisselen.