Juridische detachering Brunel

Juridische detachering

Brunel is voor u de beste partner op het gebied van projectmanagement, recruitment en detachering. We zijn actief binnen de vakgebieden Legal, IT, Engineering, Finance & Risk, Insurance & Banking en Marketing & Communicatie. Als juridisch detacheringsbureau zijn wij gespecialiseerd in de detachering van juridische professionals. Het is onze missie om de dromen en ambities van onze medewerkers te verbinden met flexibele en structurele personeelsoplossingen voor onze opdrachtgevers binnen de juridische dienstverlening.

Diensten voor bedrijven    Carrièremogelijkheden voor juristen

Voor opdrachtgevers - detachering van juristen

Bij Brunel Legal gaan resultaatgerichtheid, ondernemerschap en een excellente operationele uitvoering hand in hand met vertrouwen, persoonlijke aandacht in interesse voor elkaar. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u altijd de perfecte match heeft met onze ambitieuze juridische professionals. Brunel loopt voorop in recruitmenttechnologieën en heeft hierdoor een efficiënt en effectief recruitmentproces. Door middel van maatwerk, advies en actuele arbeidsmarktkennis helpen wij u invulling te geven aan strategische en operationele personeelsbehoefte. Via detachering koppelen u graag aan de beste juridische professionals om zo uw doelen te behalen.

Ben je een juridisch professional?

Wij zijn altijd op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor functies zoals jurist omgevingsrecht, privacy officer, legal council, jurist grondzaken en vastgoedrecht, gemeentejurist, letselschadebehandelaar, jurist bezwaar en beroep en vele andere juridische functies. Binnen elk specialistisch, juridisch deelgebied hebben wij projecten, zowel in tijdelijk als in vast dienstverband. Wij bieden carrièremogelijkheden als bedrijfsjurist, overheidsjurist en binnen ons traineeship overheidsjurist.

Detacheren en doorgroeien

Brunel verzorgt overigens meer dan alleen de detachering voor juridische professionals. De professionals die bij ons in dienst zijn krijgen alle mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het doen van vakinhoudelijke opleidingen of soft skills trainingen. Zo kan je denken aan opleidingen bij de Grotius Academie of cursussen bij OSR. Wij bieden ruime mogelijkheden voor het ontwikkelen van zowel ervaren professionals als talenten die aan het begin van hun carrière staan. Daarnaast organiseert Brunel Legal regelmatig kennis- en netwerkbijeenkomsten waar onze juristen in een informele sfeer met andere juristen hun kennis en ervaring uit de praktijk kunnen uitwisselen.