Detachering van Juridische professionals

Elk bedrijf krijgt vroeg of laat te maken met juridische vraagstukken. Maatwerk is hierbij essentieel. En precies dat is wat Brunel u te bieden heeft. Of eigenlijk: dat is wat onze juristen u bieden. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met dé juridisch expert die u nodig heeft om vooruit te kunnen.

Direct een afspraak maken

Brunel als juridisch adviseur

Gaat u de samenwerking aan met Brunel, dan kunt u rekenen op een behoorlijke variëteit aan juridische expertises. Brunel Legal bestaat namelijk al zo’n dertig jaar, en in die tijd hebben we een flink netwerk van loyale opdrachtgevers opgebouwd. Opdrachtgevers die erop kunnen vertrouwen dat onze juristen een antwoord hebben op elk juridisch vraagstuk. Neem contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat ook u binnen afzienbare tijd in contact komt met onze experts.

Kort gezegd hebben wij elk soort juridisch expertise in huis. Van omgevingsrecht tot bestuursrecht tot letselschade tot ondernemingsrecht. Welk expertise u nodig heeft, weet u waarschijnlijk zelf het beste. Maar ook als u dat nog niet helder heeft, gaan wij graag met u in gesprek. Wij denken namelijk graag met u mee. U kunt op meerdere manieren de samenwerking aangaan met Brunel:

1. De detacheringsconstructie

Hierbij verzorgen we het complete proces dat gepaard gaat met de tijdelijke versterking van uw team. Van de eerste kennismaking met kandidaten tot -na verloop van tijd- de afwikkeling van uw samenwerking met de jurist. Brunel staat hierbij voor flexibiliteit, dus u beslist zelf met welke kandidaten u aan de slag gaat en wanneer zij bij u starten.

2. Resultaatopdrachten

U kunt ervoor kiezen om complete projecten aan ons uit te besteden. Hierbij legt u niet alleen het vinden van mogelijke kandidaten, maar ook het aannemen van deze juristen in onze handen. Hier hebben we wel een aantal mooie succesverhalen over! Zo stelden wij een team samen dat bezwaarschriften afhandelde voor de Gemeente Utrecht. Een ander team is momenteel vergunningverlener bij de renovatie van de Afsluitdijk, een project waarbij de dijk volledig wordt gerenoveerd. De juristen werken namens de Inspectie Leefomgeving en Transport, onderdeel van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ze verlenen hierbij de vergunningen aan het bouwconsortium Levvel.

3. De overheid

Wij zijn al jaren de trotse partner voor de gehele (Rijks)overheid. Onze juristen zijn actief bij vrijwel alle ministeries en verschillende waterschappen, provincies, gemeentes, hoogheemraadschappen, omgevingsdiensten, milieudiensten en zelfstandige bestuursorganen.

4. Het bedrijfsleven

Vanzelfsprekend werken wij ook voor de meest vooraanstaande spelers in het Nederlandse bedrijfsleven, zoals banken, verzekeraars, telecombedrijven en ICT-organisaties. Zij hebben behoefte aan interim-juristen die ervaring hebben met onder andere financieel recht, privacy, compliance, algemeen contractenrecht, arbeidsrecht, ICT recht en aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht.

Onze juristen blijven up to date

Omdat onze juridisch specialisten u graag maatwerk leveren, volgen ze bij ons intern verschillende opleidingen. En omdat niet elke jurist hetzelfde is, leveren wij hén hierin weer maatwerk. Op basis van hun ervaringsniveau volgen ze een op maat gemaakt opleidingstraject waarmee ze zowel qua soft skills als qua hard skills beter kunnen ontwikkelen. En we hebben een traineeship waarin junior juristen worden opgeleid tot Overheidsjurist. Voor de juristen die meer ervaring hebben en de diepte in willen met hun vak, hebben we de leergangen Letselschade, Omgevingsrecht en Bestuursrecht. Onze opleidingen worden altijd gecombineerd met een variëteit aan opdrachten in de praktijk. Zo voorkomen we dat de geleerde stof wegzakt en leren we de juristen hun nieuwe kennis in steeds weer in een andere omgeving inzetten, en daar heeft u als opdrachtgever uiteraard weer profijt van.

Heeft u interesse? Zo gaan wij te werk

Mail of bel ons vooral, als u meer wilt weten over een samenwerking met Brunel Legal. Dan bespreken we wat Brunel Legal voor uw organisatie kan betekenen en op welke termijn we voor u aan de slag kunnen.  Zo werkt u binnen een afzienbare tijd met dé jurist(en) die u nodig hebt.  Overigens, wij zijn erg trots op ons professionele netwerk. Maar we vinden dat ons netwerk pas écht een netwerk is als onze opdrachtgevers elkáár ook kennen. Daarom organiseren we geregeld Meet and Inspires, netwerkbijeenkomsten waar u op een informele manier kunt sparren met andere opdrachtgevers. We nodigen u van harte uit om er de volgende keer bij te zijn!

Wilt u niet meer voor personele verrassingen komen te staan en altijd zeker zijn van een optimale bezetting? Neem dan vandaag nog contact op en ervaar wat Brunel voor uw bedrijf kan betekenen.

Op zoek naar een Jurist in uw branche?

De juristen van Brunel hebben de benodigde kennis in huis. Is uw bedrijf bijvoorbeeld op zoek naar specialistische kennis op het gebied van waterstof? Bekijk wat wij voor uw project in de waterstoftransitie kunnen betekenen.